Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 évesen milyen viselkedés ez már? Csak úgy faképnél hagyott, még dolgoztam.
Élettársammal 2 éve voltunk együtt. Nem vettem észre rajta semmit. Tegnap arra mentem haza, hogy ő sehol, az _összes_ cucca hiányzik, és egy papírfecni: "Bocs, de nekem ez nem megy tovább"
Vasárnap meg még az esküvőt terveztük! Azt se tudom hova ment, a szülei nem is tudtak erről, letiltott, törölt mindenhonnan. Így 36 éves koromra már ez "nagyon" hiányzott.. Férfitársaim, ti hogy tudjátok az ilyen méltósággal feldolgozni? Hol sírni, hol dühöngeni tudnék? Hány éve vehetett engem palira?
Nem is tudom melyik a jobb az én esetemben még 14 évig együtt voltunk és a végén romlott el minden szerintem ugyanolyan rossz érzés mintha váratlanul érne a vége ugyanaz!
Igen szar érzés én is túléltem de ha véleményemre vagy kíváncsi akkor inkább hamarabb abbahagyni mint hogy később mérgezett kapcsolatot folytatni.
"Hol sírni, hol dühöngeni tudnék?" -
majd hamarosan örülsz, ha feldolgoztad, hogy egy őszintébb, tisztább kapcsolatra találhatsz és találsz.
No para, az élet megy tovább. Nem mondom, hogy örülj ennek, de újabb távlatok másabb élet. Nagyobb tapasztalat.. Na ez viszont jól fog jönni.
Azon meg ne rágódj, hogy palira vett vagy sem. Nem hiszem hogy így volt, csak egyszerűen elszaladt. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!