Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a viselkedés a barátomtól?
Bocsi, de a te barátod inkább hisztis kislány mint "férfi"....én biztos nem pitiznék neki állandóan és nyalnám a seggét, hogy velem maradjon.
Ha azzal "fenyeget" vagy sértődik be állandóan hogy elhagy, akkor had menjen, majd rájön a kicsike, hogy sok "nő" az ilyen nyafogós viselkedést nem kultiválja......
Irigylem a türelmed, de tényleg! Nem sok (mit nem sok, szinte egy sem) lány tűrné el ezeket, hogy a pitiáner kis hülyeségeken felhúzza magát, és szakítani akarjon. Nem akarlak elkeseríteni, de ha ő ennyire nem veszi a poént, és minden kis szir-szaron felhúzza magát, sokáig nem lesztek együtt... Egyszer Neked is be fog telni a pohár. A személyiséged alapján én azt mondanám, hogy Nálad inkább utóbb, mint előbb, de rá fogsz unni erre.
Jah, és a hiba szerintem nem az ön készülékében van...
30/F
1. Imádja a drámát.
2. Már szakítani akart csak keresett vmi "okot" rá.
Jéézusom egy hetet nem bírnék egy ilyen nebáncsvirág barom mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!