Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 évesen milyen viselkedés ez már? Csak úgy faképnél hagyott, még dolgoztam.
Élettársammal 2 éve voltunk együtt. Nem vettem észre rajta semmit. Tegnap arra mentem haza, hogy ő sehol, az _összes_ cucca hiányzik, és egy papírfecni: "Bocs, de nekem ez nem megy tovább"
Vasárnap meg még az esküvőt terveztük! Azt se tudom hova ment, a szülei nem is tudtak erről, letiltott, törölt mindenhonnan. Így 36 éves koromra már ez "nagyon" hiányzott.. Férfitársaim, ti hogy tudjátok az ilyen méltósággal feldolgozni? Hol sírni, hol dühöngeni tudnék? Hány éve vehetett engem palira?
Szép kis alak az ilyen! Örülj neki, hogy megszabadultál tőle és ellenőrizd le hogy tényleg csak az ő cuccai hiányoznak-e! Sajnos léteznek ilyen hülyék. Ezt a viselkedést kizárólag agresszív, bántalmazó partner mellett lehet korrektnek nevezni. Gondolom te nem tartozol ebbe a kategóriába.
A korod miatt meg ne aggódj, rengeteg egyedülálló nő van a világon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!