Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, nem maradt senkim?
2,5 évet voltunk együtt és most szakított velem, lehetett már érezni 1 hónapja rezgett a léc sok veszekedés és viszály volt köztünk egyszerűen nem egyeztünk, megváltozott és teljesen kifordult önmagából, nem bírtunk meglenni egymás mellet, viszont én még most is nagyon szeretem Ő volt az első komolyabb kapcsolatom.
Sajnos az elején elkövettem egy óriási hibát, annyira szerelmes voltam hogy ez a barátaim rovására ment szépen lassan elvesztettem mindenkit és most ott vagyok hogy senkim nem maradt, teljesen egyedül vagyok és képtelen vagyok feldogozni ezt, mit tehetnék hogy könnyebb legyen?
Próbáld meg a régi barátaiddal felvenni a kapcsolatot, ha nem, szerezz új barátokat, ismerkedj !
Ettől még a világ nem áll meg !
Sok sikert kívánok neked !
Fel a fejjel, átérzem a helyzeted !
Hasonlóan voltam én is, igaz szerintem én egy kicsit feletted lehetek korosztályban.
De mindent feltettem a csajra. Persze azt hittem ez különleges más és életem párja lesz....A barátokkal kevesebbet találkoztam beszéltem végül abba is maradt teljesen, közbenők megnősültek vagy férjhez mentek elköltöztek, gyerek lett, és hoppáááá egyedül maradtam mint a kisújjam.... és egyedül elég szar volt bármihez is hozzáfogni
21:25
Egy csaj sem ér annyit mint a barátok..
Egy pasi se ér annyit mint a barátok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!