Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem maradt senkim?
Önző, öntelt, egoista, nagyképű, és még sorolhatnám...Ilyen vagyok. Viszont mindent elérek amit kell. Sok barátom volt, és volt egy barátnőm is. De vége. Elhagyott, mert nem törődtem vele. Mindig csak magamra gondoltam. Egyetlen dolog érdekelt magamon kívül. A pénz. Mindenféle üzleti dolgokkal kezdtem foglalkozni, és elég jól kaszáltam ami azt illeti. De minden embert a környezetemben leszartam, néha elhülyültünk haverokkal, de egy idő után már nem volt olyan poénos, hogy nekem mindenem megvan, nekik nem. Úgy viselkedtem, mint egy kiskirály. És ahogy az lenni szokott jól megszedtem magam zsével, de közben minden barátomat és a barátnőmet is elvesztettem. Most itt ülök egyedül egy rakás pénzzel, és rájöttem, semmi értelme, ha nincs kivel megosztani.
Nem kérem, hogy sajnáljatok, mert nem az a fajta vagyok, aki erre rászorul, meg nem is érdemlem. Csak arra lennák kíváncsi, szerintetek mit kéne tennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!