Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ember az aki így szakít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ember az aki így szakít?

Figyelt kérdés

Mikor írtam neki hogy beszéljük meg, elkezdett szitkozódni és undorító rágalmakar vágott hozzám. Aztán letiltott. Mikor én csak találkozni akartam leülni és átbeszélni az elmúlt majdnem egy évünket..

Bánt a dolog mert így nem nevezném ezt lezárásnmak és nem lettek elengedne a dolgok. :(

22l 23p

2016. dec. 13. 23:43
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
23p az mit takar? Milyen nem-hez tartozó egyed a "p"?
2016. dec. 13. 23:48
 2/10 anonim ***** válasza:

:(

Igen. Mert gyarló az ember...

Meg a kutyák és a lovak nem így szoktak szakítani... azok sokkal megértőbbek. :(

3/10 anonim ***** válasza:
Elég szemét dolog, de lehet hogy bepánikolt, és nemcsak rád, de az egész világra haragszik. Hagyd, hadd ülepedjenek le benne a dolgok. Aztán talán tudtok majd beszélni.
 4/10 Gotland ***** válasza:
100%

ma 23:48

A jellemzés alapján "p-öcs".

Örülj, hogy megszabadultál tőle, kérdező. Ilyen helyzetekben ismered meg a másik igazi énjét. A többi az csak mézes máz.

2016. dec. 13. 23:50
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
Ismerem exeim után milyen a női sajnáltatás, és ennek se tudjuk a hátterét, van amikor a férfi értetlenkedik van hogy a nő, az én esetembe a fejemet fogtam az elmebajos exeimtől akikkel hiába beszélt az ember mintha falnak beszélne vagy retardáltak lettek volna, és rólam olyan pletykák voltak mintha én lennék a bűnös.
2016. dec. 13. 23:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát mit ártottál neki, hogy ennyire berágott rád?

Lehet tán jobb is így. Nem tudni az előzményeket, de ha tényleg nagyon haragszik és annyira, hogy látni sem akar többet, akkor ez számára simán lehet egy elégtétel, hisz tudja, hogy ez neked rossz. Ezzel pedig némiképp úgy érzi vissza tudja neked adni azt a fájdalmat, amit okoztál neki.

Ha nem tettél rossz fát a tűzre akkor viszont majd csak megenyhül. Vagy elengeded enélkül is. Több veszett Mohácsnál. Az élet nem áll meg.. és lesz még ilyen.

2016. dec. 14. 00:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Haver, fogadd el, hogy ilyen az élet. Én egy bárban megismerkedtem a lánnyal. Félrevonultunk, dumáltunk, mondta jelöljem be FB-n még talizzunk stb. Aztán másnap letiltott csak úgy FB--ről. Ilyen a világ, Szóval használj ki lehetőleg mindent és mindenkit akit lehet mert hanem az élet fog kicseszni veled. Ne légy naiv. Tudjál már SAKKOZNI. Az élet erről szó. JÁTSZ!
2016. dec. 14. 00:49
 8/10 anonim ***** válasza:

mostmár legalább tudod hogy egy ingerlékeny, könnyen vizet felkapó ideg ember.

utálom az ilyeneket, aki ösztönökből cselekszik, nem józan észből...

2016. dec. 14. 07:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez csak a te oldalad, kerdezo. Es az irasodbol azt veszem ki, hogy az illeto nem igy szakitott veled, hanem mar szakitad utan irtal neki, hogy beszeljetek at az elmult par honapot. Ebben az esetben sem kell idegbetegeskedni, de pl. ebben a helyzetben en is letiltottalak volna, ahogy anno tettem egy exszemmel, aki nem akarta megerteni, hogy nincs kedvem az elmult idokrol csevereszni, mert neki "nincs lezarva". Nekem le volt, az o lelket meg oldja meg maganak.
2016. dec. 14. 09:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem ártana ismerni az előzményt.

Lényegtelen, hogy szakítás előtt, után írt retardált emberként azért szerintem normálisan is lehet közölni a másikkal. Főleg ha neten szakított végképp.

2016. dec. 14. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!