Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem meg mit tegyek?
Párom 5ev utan elhagyon anyit mondot h igy latta jonak h kulon megyunk egy idore semmi előjele nem volt ennek hogy vege de ugyan ugy beszelgetunk minden nap neki van mar kialakuloba egy kapcsolata de anyit mondot h jo vele es nem akar tobbet tole
Mondta hogy meg sir az emlekek miat ez egy hónapja volt
Meg mindig szeretem o is igy van vele de nem meri bevalani ezt nekem tudom hogy faj neki meg mindnen
Na jó, félre a twiligt romatikával és kezdjük az elején!
Elhagyott? Igen.
Miért? Nem indokolta. Nem volt előjel.
Tapasztalataim szerint ha valakivel jó akkor nem hagyjuk el. Megunhatott, vagy még is volt valami amit nem mond el. Tehát a szakításnak volt oka, csak vagy ő benne sem tudatosult vagy nem mondja meg.
Mos van neki valami alakulóban... indulj ki magadból. Azt mondod szereted, igaz? Te most tudnál flörtölni, kavarni, nyitni valaki felé? Jééé, nem? Nahát! :O
Nem akarom elvenni az illúzióidat, de sajnos ez olyan mint a foghúzás. Egyszer kell kirántani hirtelen... szóval az van ő nem szeret. Lehet, hogy hiányzol neki, mint a megszokott, elnyűtt otthoni papucsa, nekem is hiányzott mikor tönkrement, de hamar túlléptem rajta.
Szerintem az exed kegyetlen veled, mert még tartja benned a hitet, és amíg hited van, addig nem fogod észrevenni a tényt és valót. Meguntak, elhagytak. Úgy meg főleg nehéz, ha nem vetted észre, hogy valami nem ok, és csak úgy jött a dolog. Ilyenkor a legnehezebb tovább lépni és leírni a veszteségeket.
Szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy lezárod ezt a dolgot. Nem írsz neki, nem beszélsz vele, és most már elérőfele nézzél nem vissza. Persze maradhat minden így is, csak akkor lehet még évek játszotok csiki-csukit egymással. Ő "sajnál" és néha megcirógat, de kelleni nem fogsz kelleni neki úgy mint előtte. És mire felnyílik a csipád, már lelkileg felemésztett ez az egész.
A párod meg undorító, ahogy szórakozik veled, mert tudja, hogy olyan vagy most érzelmileg mint egy kiskutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!