Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szeretem az exemet és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csylla92 kérdése:

Szeretem az exemet és nem tudom elfelejteni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

fél éve lassan hogy szakított a párom vele, amit én nem szerettem volna, azért szakított mert belenézett a facebookomba és félre értett pár üzentet azt hitte hogy elakarom hagyni miután nyaralásból haza jövünk de nem akartam volna én elhagyni, így ő hagyott el engem ( így nem jött el velünk nyaralni)..

Csak úgy szótlanul elhagyott nem is értettem, hogy mi van, nem vette fel a telefont semmire se reagált pár hétig, facebookon persze hol máshol próbáltuk megbeszélni a dolgokat, de veszekedés lett belőle, én szerettem volna vele még találkozni, és mondtam neki hogy bocsánat amikor a kapcsolatban rossz dolgokat tettem. De ő csak maga mondokáját, mondogatta össze vissza. A barátaim mondják, hogy feljtsem el stb. Könnyű ezt mondani akiknek van párjuk. Imserkedek neten, de nem tudok új kapcsolatba belekezdeni, mert még szeretem meg hiányzik, akkor is amiket ő is tett rossz dolgokat. volt olyan pont az életemben hogy sikerült elfelejtenem, de egyik éjjel róla álmodtam, hogy össze jövünk.Azóta nem tudom elfelejteni de próbálom. Mit tudok csinálni, hogy elfejtsem végleg?

Miért ilyen gyerekesek a mai 25 éves férfiak?

24/L vagyok

2016. okt. 30. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:
34%
Ugyanilyen helyzetben vagyok. Nyáron szakítottunk, első igazi szerelem és tartós kapcsolat volt, csak már "útban voltam" a vége felé. Próbálom megismerni magam, hobbikat, elfoglaltságokat keresek. A párkapcsolatot nem hajhászom, sem a kalandokat, nekem többre van szükségem az utóbbinál. Rossz egyedül, sűrűn eszembe jut, ha elmegyek arra, ahol sokszor jártunk, vagy egy csokiról is eszembe tud jutni, olyankor letörök, mint a bilifüle, de egyre kevésbé hiányzik. Már csak az emlék maradt inkább, a nosztalgia. Neked is ajánlom, hogy foglald le magad, beszélgess (akár velem is, meghallgatlak) sokat, menj kirándulni, edzeni, olvass, hallgass zenét, vagy csinálj bármit, ami leköt. (Egy 25 éves férfi...)
2016. okt. 30. 21:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Én már lassan 2 éve egyedül vagyok és a mai napig is sírok miatta
2016. okt. 30. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!