Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam a történteken? Az expasim teljesen hülyére vett, de én még mindig szeretem!
Figyelt kérdés
Ő volt az első és egyetlen pasi az életemben, 7 évig voltunk együtt. Többször szétmentünk már, de mindig visszataláltunk egymáshoz. Vele akartam leélni az életemet, mindennél jobban szerettem őt. Aztán kidobott, mert sokat veszekedünk, amiért ő állandóan bulizni járt, én meg féltékeny voltam. Szakítás után egy hónapig még húzta az agyam, közben lefeküdtünk, csókolóztunk, stb. Aztán most kiderült, hogy már a kapcsolatunk alatt csalt engem és most is ezzel a lánnyal kavar (úgy hogy engem még szinte naponta hívogatott meg írkált, hogy neki is rossz, meg minden). Magyarul jogosan voltam féltékeny, végig igazam volt, csak ő tagadott és engem állított be hülyének... Le se tudom írni hogy érzem magam, hogy én őt tiszta szívemből szerettem és megtette ezt velem... De a legrosszabb, hogy még mindig szeretem, még mindig vonzódok hozzá... Hiányzik az illata, a csókja, minden, ami ő... Nem tudok magamhoz térni a történtek után... Fel fogom ezt tudni dolgozni valaha? Hogyan?2016. okt. 13. 21:33
1/3 anonim válasza:
Idővel. Kb. 3 év, ha nem jöttök megint össze, vagy nem találsz valakit helyette. Ha ennyire mélyen érintett, akkor szerintem ne próbálj meg addig beszélni vele.
Mozdulj ki és próbálj ki új dolgokat!
2/3 A kérdező kommentje:
Ezek után nem hiszem, hogy valaha is bízni tudnék benne... Olyan szinten hülyére vett, hogy már én is elhittem, hogy üldözési-mániám van... Közben meg... És ráadásul egy olyan éjszakán is megcsalt, amikor állítólag bulizni volt és még fel is hívtam és ő még képeket is küldött, hogy ott van a szórakozóhelyen és minden oké, csak addig a csaj "elbújt"... Szakítás után is tette nekem a szépet, hogy így meg úgy fáj ez neki is, meg hogy nem azért szakított velem, mert nem szeret... és még volt pofája eljönni hozzám miután kidobott, hogy kölcsönkérjen valamit... Közben meg a csajt fűzögeti tovább meg vele randizgat...
2016. okt. 13. 21:51
3/3 anonim válasza:
Nézd. Onnantól, hogy megvoltak a veszekedések, lehetséges - de nem biztos -, hogy te magad üldözted másik nő karjaiba. Pasik így működnek. Ha megszabod nekik, hogy mit NEM csinálhatnak, bogarat ültetsz a fülükbe, és ha elveszíted a tiszteletüket, onnantól pont azt fogják csinálni, amit tiltanak.
Fel fogod tudni dolgozni, úgy, hogy a következő kapcsolatodra koncentrálsz. Biztosan találsz olyan férfit, aki megért, és tudod szeretni, és ő is téged.
Mindenesetre a bulizás, ha egyedül jár el, hosszú távon sűrűn nem szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!