Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok mindent megértem már, de most teljesen leragadtam, és nincs ötletem sem, hogy mitévő legyek?
Először is zárd le a mostani kapcsolatod. Ezt már 4 éve kellett volna megtenned.
Őszintén? Nem tudlak sajnálni.
#3: Azt nem tudjuk, hogy a fázisok meddig tartottak.
Persze, a te megoldásod is lehetséges, de az időpontok
miatt nem lehet biztos, ahogy az enyém sem.
Uristen..
Mig a barátnőd akivel együtt "élsz"
haza vár minden nap szeret megbecsül
és melletted van évek otta te más nővel csalod meg egy olyanal aki máss fiúval is lefekszik megcsal..
Gratulálok! soha nem értetem meg az olyan embert aki megcsalja a barátnőjét vagy a barátját! undoritó!!!!!! és te még ezek után azon gondolkozol hogy kit valászál hát neharagudj de ez szemétség...
Azért mert már nem olyan a kapcsolatotok "el laposodot" azert meg nem kell eldobni hanem meg javitani jobba kell tenni !!!!
A mostani kapcsolatomon nincs már mit megjavítani,sajnos!!
Ja,és addig nem volt szó semmilyen megcsalásról,ameddig ilyenné nem vált a kapcsolatom!
Te tudod a te életed de csak egy percre gondolj bele érzed magad a helyébe hogy milyen rossz vagy rossz lesz neki nem tudom hogy tudja-e.
Még ha nem is szereted már vagy nem volt "olyan" a kapcsolatotok akkor sem kellett volna igy tönkre tenni a másik életet. Ha nem érzed magad jól egy kapcsolatban nem vagy boldog akkor ne hülyisd a másikat.
Évek óta nem működik a kapcsolat... Szereted a nőt, és ő is szeret téged. Mi a francon vacillálsz még??? Értem én, hogy nem olyan egyszerű, de ha van tököd, akkor lépsz és nem húzod tovább a barátnőd idejét sem, így fair.
A másik lányt meg el ne ítéld, amiért nem csak ül mindennap a szobájában és azon gondolkozik, hogy jajj de jó lenne veled lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!