Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Sok mindent megértem már, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok mindent megértem már, de most teljesen leragadtam, és nincs ötletem sem, hogy mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Párkapcsolatban élek,de már évek óta nem vagyunk jól meg a párommal,szinte már csak együtt élünk,és max ennyi.Aztán 4 évvel ezelőtt megismerkedtem egy nővel,aztán nagyon haladtunk előre minden téren,majd eljött az ideje,hogy választás elé lettem téve,hogy vagy kilépek a kapcsolatomból,vagy lassan vége lesz a titkos kapcsolatnak.Ezt az új kapcsolatom vetette fel.Vacilláltam én is elég sokat is talán,és egyszer csak a csaj nem válaszolt az írásaimra.Majd mikor végre nehezen elértem,közölte,hogy összeismerkedett egy másik férfival,és nem tudja most,hogy mi is legyen?Rákérdeztem,hogy lefeküdt e vele? A válasz:igen volt. Ő sem akarja azt a kapcsolatot többé,de én közben már eldöntöttem,hogy ezzel a nővel akarok élni ezen túl,de most leforrázva érzem magam.Nem tudom eldönteni,hogy tegyünk félre mindent,és induljunk új lappal,vagy inkább hagyjam az egészet,mert így már nagyon nincs jól!!!!? Én szeretem ezt a nőt,és Ő is imád engem.Most mi a feladat ilyenkor???
2016. okt. 10. 20:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
25%
Ha annyira imádott volna, nem ugrott volna rá másik pasi farkára... Már bocs. Ne legyél már vak!
2016. okt. 10. 20:48
 2/13 anonim ***** válasza:

Először is zárd le a mostani kapcsolatod. Ezt már 4 éve kellett volna megtenned.

Őszintén? Nem tudlak sajnálni.

2016. okt. 10. 20:49
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Első, ez nem feltétlen így van: A nő várt rá (ki tudja meddig), gondolom egy idő után úgy érezte, a kérdező csak játszik vele.
2016. okt. 10. 20:52
 4/13 anonim ***** válasza:

#3: Azt nem tudjuk, hogy a fázisok meddig tartottak.

Persze, a te megoldásod is lehetséges, de az időpontok

miatt nem lehet biztos, ahogy az enyém sem.

2016. okt. 10. 21:02
 5/13 anonim válasza:
43%

Uristen..

Mig a barátnőd akivel együtt "élsz"

haza vár minden nap szeret megbecsül

és melletted van évek otta te más nővel csalod meg egy olyanal aki máss fiúval is lefekszik megcsal..

Gratulálok! soha nem értetem meg az olyan embert aki megcsalja a barátnőjét vagy a barátját! undoritó!!!!!! és te még ezek után azon gondolkozol hogy kit valászál hát neharagudj de ez szemétség...

Azért mert már nem olyan a kapcsolatotok "el laposodot" azert meg nem kell eldobni hanem meg javitani jobba kell tenni !!!!

2016. okt. 10. 21:04
 6/13 A kérdező kommentje:

A mostani kapcsolatomon nincs már mit megjavítani,sajnos!!

Ja,és addig nem volt szó semmilyen megcsalásról,ameddig ilyenné nem vált a kapcsolatom!

2016. okt. 10. 21:07
 7/13 anonim válasza:
100%
Akkor meg szakitani kelett volna hamarabb mikor bele kezdtél ebbe a másik kapcsolatba!
2016. okt. 10. 21:13
 8/13 A kérdező kommentje:
Legtöbbször nem olyan egyszerűek ezek az ügyek,mint,hogy csak fekete vagy fehér,tudod?
2016. okt. 10. 21:32
 9/13 anonim válasza:

Te tudod a te életed de csak egy percre gondolj bele érzed magad a helyébe hogy milyen rossz vagy rossz lesz neki nem tudom hogy tudja-e.

Még ha nem is szereted már vagy nem volt "olyan" a kapcsolatotok akkor sem kellett volna igy tönkre tenni a másik életet. Ha nem érzed magad jól egy kapcsolatban nem vagy boldog akkor ne hülyisd a másikat.

2016. okt. 10. 21:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta nem működik a kapcsolat... Szereted a nőt, és ő is szeret téged. Mi a francon vacillálsz még??? Értem én, hogy nem olyan egyszerű, de ha van tököd, akkor lépsz és nem húzod tovább a barátnőd idejét sem, így fair.

A másik lányt meg el ne ítéld, amiért nem csak ül mindennap a szobájában és azon gondolkozik, hogy jajj de jó lenne veled lenni...

2016. okt. 10. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!