Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok mindent megértem már, de most teljesen leragadtam, és nincs ötletem sem, hogy mitévő legyek?
Figyelt kérdés
Párkapcsolatban élek,de már évek óta nem vagyunk jól meg a párommal,szinte már csak együtt élünk,és max ennyi.Aztán 4 évvel ezelőtt megismerkedtem egy nővel,aztán nagyon haladtunk előre minden téren,majd eljött az ideje,hogy választás elé lettem téve,hogy vagy kilépek a kapcsolatomból,vagy lassan vége lesz a titkos kapcsolatnak.Ezt az új kapcsolatom vetette fel.Vacilláltam én is elég sokat is talán,és egyszer csak a csaj nem válaszolt az írásaimra.Majd mikor végre nehezen elértem,közölte,hogy összeismerkedett egy másik férfival,és nem tudja most,hogy mi is legyen?Rákérdeztem,hogy lefeküdt e vele? A válasz:igen volt. Ő sem akarja azt a kapcsolatot többé,de én közben már eldöntöttem,hogy ezzel a nővel akarok élni ezen túl,de most leforrázva érzem magam.Nem tudom eldönteni,hogy tegyünk félre mindent,és induljunk új lappal,vagy inkább hagyjam az egészet,mert így már nagyon nincs jól!!!!? Én szeretem ezt a nőt,és Ő is imád engem.Most mi a feladat ilyenkor???2016. okt. 10. 20:32
11/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást.Osztottam szoroztam,és meghoztam egy döntést.Tehát mégis csak segítség volt az itt olvasott vélemények.
2016. okt. 10. 22:20
13/13 anonim válasza:
Neked van egy kapcsolatod, amivel vacilálsz, hogy kilépj-e belőle. Ha az a másik nő lefeküdt mással, míg neked nem ő volt az egyetlen, akkor nincs jogod ezt zokon venni.
Mond meg neki mit szeretnél kerek-perec. Felejtsd el, hogy volt mással is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!