Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerelem után még a barátságna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem után még a barátságnak is vége szakadhat?

Figyelt kérdés

2016. nov. 30. 09:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Attól függ miért váltak el és milyen hangulatban
2016. nov. 30. 09:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagy átlagban igen !
2016. nov. 30. 09:21
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Igen, erre lehetőséget ad az Európai Bizottság 2014/13.12-es rendelete.
2016. nov. 30. 09:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
sajnos ritka az amikor megmarad egy bizonyos barátság
2016. nov. 30. 09:30
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Szerelem után barátság, az sok esetben újra szexet jelent.
2016. nov. 30. 09:39
 6/12 anonim ***** válasza:
47%
Igen.
2016. nov. 30. 12:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen. Vannak ismerőseim akik barátságban maradtak az exekkel. Nem vonzódnak egymáshoz mindenkinek van más és jól el vannak. Ritka az ilyen hogy utána tényleg semmi nem történik de lehetséges. Én sem utálom az exem. Ha találkozok vele pl buszon akkor köszönünk egymásnak és néha beszélgetünk.
2016. nov. 30. 12:50
 8/12 anonim válasza:
"barátságból lehet szerelem, de szerelemből barátság soha..." És ez sajnos nagyon igaz. Mert az egyik 100% hogy ha nem is nagyon de minimálisan érez a másik iránt valamit. Mert ha valakit egyszer szerettél akkor azt valamilyen szinten szeretni is fogod amíg világ a világ. Szóval szerintem vége szakad igen. De lehet hogy van akinél működik ez a barátság dolog még utána is.😊😊😊
2016. nov. 30. 23:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Barátságról lehet szerelem :)

Szerelemből barátság soha :(

2016. dec. 1. 08:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem az első szerelmem számomra 9-dik és 10-dik közötti nyáron volt. Még 10-dikben szakított velem, de nekem nagyon sokat jelentett. Voltak barátnőim a gimnázium alatt, de mindig éreztem valamit az első szerelmem iránt. Négy évembe telt, amíg kiszerettem belőle teljesen nullára. Mikor egyetemistaként a második félévemet tapostam éppen. Amúgy beszélgettem vele gyakran... találkoztunk havonta-kéthavonta, hogy mi a helyzet a másikkal. Mindig reménykedtem, hogy szakított a pasijával stb.

Aztán mióta kiszerettem belőle... már nem is keressük nagyon egymást. Nem találkozunk. Előtte valahogy mindig összefutottunk. Már nem motivál és így a barátság is eltűnt. Mármint elvileg barátok vagyunk és ismerjük egymást, beszélgetünk, ha találkozunk. De nekem nem ilyen egy valódi barátság. Szóval gyakorlatban nem vagyunk barátok.

2016. dec. 1. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!