Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságról lehet szerelem :)
Szerelemből barátság soha :(
Nekem az első szerelmem számomra 9-dik és 10-dik közötti nyáron volt. Még 10-dikben szakított velem, de nekem nagyon sokat jelentett. Voltak barátnőim a gimnázium alatt, de mindig éreztem valamit az első szerelmem iránt. Négy évembe telt, amíg kiszerettem belőle teljesen nullára. Mikor egyetemistaként a második félévemet tapostam éppen. Amúgy beszélgettem vele gyakran... találkoztunk havonta-kéthavonta, hogy mi a helyzet a másikkal. Mindig reménykedtem, hogy szakított a pasijával stb.
Aztán mióta kiszerettem belőle... már nem is keressük nagyon egymást. Nem találkozunk. Előtte valahogy mindig összefutottunk. Már nem motivál és így a barátság is eltűnt. Mármint elvileg barátok vagyunk és ismerjük egymást, beszélgetünk, ha találkozunk. De nekem nem ilyen egy valódi barátság. Szóval gyakorlatban nem vagyunk barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!