Ennek a barátságnak végleg vége?
Legjobb barátom, akit középiskola óta, 6 éve ismerek összejött egy nővel (nem az elsővel!). Korábban hetente, 2 hetente találkoztunk, vagy beszéltünk. De már több, mint 6! hónapja nem keresett. A napokban rám írt, hogy régen találkoztunk, "jó lenne "összefutni egyet". 22 éves felnőtt emberről beszélünk, aki tudatában van a cselekedeteinek.
Én nagy ökörnek érezném magam, ha ezután még találkoznék vele. Úgy gondolom ezt az embert egy életre el kell felejteni. De kikérem a Ti véleményeteket is, mert lehet rosszul mérem fel a helyzetet, esetleg túl szigorú vagyok.
Fontos lenne a véleményetek erről.
Köszönöm.
Szerintem ez a duma, hogy sz*arják le egymsát a legjobb barátok hetekig, hónapokig, évekig egy nagyon idióta duma.
Ha valakivel nagyon jóban vagyok, akkor szeretném tudni MINIMUM (!) 2 naponta, hogy hogy van és ha időm sincs, akkor is 5 percre felhívni, hogy mi újság, mert sosem lehet tudni, mikor üti ki a másikat egy kamion és nem hallom, látom sohatöbbé.
Akik kis időre eltűnnek és teljesen felszívodnak, majd újra előkerülnek, azok MAX. ismerősök, haverok, "barátok".
"Szerintem ez a duma, hogy sz*arják le egymsát a legjobb barátok hetekig, hónapokig, évekig egy nagyon idióta duma. "
? Régen ha csak egy másik városba látogatott az ember 1, másfél hónapra is eltűnhetett az illető, és ez még csak a kisebb kiruccanás. Az, hogy sokáig nem beszéltek, nem foglalja magába a lesz*rást.
Nem mindenki szorul napi szintű megerősítésre a barátságot illetően.
Nem azt mondtam, hogy ne foglalkozzon vele. De 6 hónapig rám se emelte a telefont, holott előtte ez heti 1-2x megtörtént. Ráadásul én kerestem többször is.
Szerintem ez nem korrekt így.
Azért hallgasd meg, hogy mit mondd majd. Lehet, hogy van magyarázata arra, hogy miért nem keresett. Legalább az esélyt add meg neki, ne lökd el öt magadtól azonnal.
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!