Legyen vége a barátságnak?
Az egyik osztálytársnőmmel első osztály óta barátok vagyunk, most 12 évesek vagyunk. Ő mindig olyan volt, hogy ellenem fordított veszekedéseknél barátokat, de mikor ki akart békülni, akkor hízelgett, nyalizott. Ezt tűrtem valameddig, de most, hatodik osztályra elszakadt a türelmem. Az egész úgy kezdődött, hogy az egyik fiú viccből mondott egy nem túl szépet, de valamennyire azért barátok voltunk. Másnap túl sokszor kértem bocsánatot, ezért egy másik, és ez a barátnőm azt szabta ki, hogy ha mégegyszer kimondom, ami véletlenül megtörtént, akkor vissza kell mondanom azt a fiúnak, amit előző nap mondott. De az a barátnőm mindenkinek elpletykálta, én nem akartam, de egy másik lány elmondta azt a fiúnak. Ezért is elegem van belőle, és négy másik barátnőm mondja, hogy vessek véget a barátságnak. Mit tegyek?
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!