Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egy fiú, és egy lány...

Ha egy fiú, és egy lány barátok, de a fiú elkzed többet érezni, a barátságnak vége van?

Figyelt kérdés
Én a lány vagyok.

2015. márc. 28. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg, ha te nem akarsz többet tőle, amíg nem távolodtok el egymástól, nem fognak csak úgy elmúlni az érzései.
2015. márc. 28. 23:03
 2/6 A kérdező kommentje:
És ha magaban tartja, úgy működhet barátság?
2015. márc. 28. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmi jó nem lesz belőle. Amúgy ugyanebben a helyzetben vagyok, szintén én vagyok a lány és nekem kellemetlen kb., mert úgyis tudom hogyan érez, az nem múlik el egyik napról a másikra rövid idő alatt, kicseszni meg így nem akarok vele.
2015. márc. 28. 23:18
 4/6 anonim válasza:
szerintem attól még, hogy elkeztél neki tetszeni úgy még simán működhet a barátság, csak egy kicsit máshogy fog hozzád viszonyulni :)
2015. márc. 28. 23:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, a fiú mit kezd a "többet érzéssel".

Ha egyértelmű lépést tesz, akkor nagyon feszélyezettek lesztek egymás társaságában. Ekkor esélyes egy nagyobb szünet (hacsak nem vagyok nagyon ügyesek a társas kapcsolatok és az érzelmek menedzselésében), aztán ki tudja, ezt mennyire lehet később folytatni.

Ha viszont magába fojtja annyira, hogy neked nem igazán tűnik fel, vagy legalábbis erős kétségeid vannak afelől, hogy tényleg többet érez-e, akkor szerintem elmúlhat anélkül, hogy rámenjen a barátság.

2015. márc. 28. 23:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Kieg.: ha viszont csak mérsékelt tetszésről van szó, akkor szerintem simán mehet tovább a barátság. Az egyik legközelebbi barátommal hosszú éveken át úgy voltam, hogy ha feldobná, hogy jöjjünk össze, habozás nélkül belementem volna (feltéve, hogy nem voltam kapcsolatban).
2015. márc. 28. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!