Ennek a barátságnak tényleg vége lett?
Volt ugye 8 éves hosszú barátságom, ami már kb 2 éve megszakadt, de pont 1 héttel lett volna az ,,évfordulónk".
Nos, röviden annyit erről a barátságomról hogy a másik fél nagyon megváltozott és én ezt megmondtam neki amiből hatalmas veszekedés lett. Múlt nyáron még találkoztunk 3-szor, de mára már csak Facen írunk a másiknak ha szülinapja van... Ennyi
Júniusban ugye voltam koncerten és akkor ott láttam őt, egy pillanatra összenéztünk és ő már ment is haza. Akkor másnap szintén mentem koncertre, és a papámék megáltak beszélgetni az ismerőseivel. Én ugye lesütött szemmel álltam ott és igyekeztem nem a szemébe nézni. De hirtelen felkaptam a tekintettem és akkor kb 5 másodpervig egymás szemébe néztünk, éreztem h a tekintete azt sugallja hogy: ,, Na ezt a nőt se nyelte el a föld..." de mégis volt benne egy kis kíváncsiság és kedvesség. Utána tesómmal járkáltam egy kicsit a helyszínen és láttam h éppen az egyik barátnőjével fürkészően néztek engem néha még fel is röhögtek, abban a pillanatban elszaladtam és az egyik sátor mögött jól kibőgtem a fejem...
Akkor láttam útoljára életembe... Mai napig nem beszélünk, nem írunk meg semmi... Pedig nem is tudja h miatta lettem depressziós és miatta voltak álmatlan éjszakáim. És ha ezt mind elmondanám neki biztos meglepődne az tuti...
Ez után mi legyen...? Hagyjam a fenébe amikor már szinte 10 éve ismerném...?
Egyszer már volt egy szinte egy ilyen kérdésem, amiben bővebben kifejtettem miért lett vége ennek.
Köszönöm annak aki próbál segíteni! c:
"Pedig nem is tudja h miatta lettem depressziós és miatta voltak álmatlan éjszakáim."
Ilyen nincs. Kizárólag magad miatt voltak. 100%ban. 0%ban bármi más miatt.
Veszekedés egy barátságban?? XD .. Ok.
Mármint nem 100%os barátság. Érthetően kérlek.
Írj neki. Érdekel téged s neki sem vagy semleges.
"a másik fél nagyon megváltozott"
Hogy változott meg? Milyen értelemben?
"és én ezt megmondtam neki amiből hatalmas veszekedés lett"
Hogy mondtad meg neki? Tudnál róla beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!