Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elviselhetetlen a viselkedés?!
A barátom 23 éves létére egyfolytában nyilvánosan akart "nyalni falni" ha nem hagytam akkor én voltam a rossz. Folyton fognom kellett a kezét, bújni hozzá, hagyni hogy 0-24ben puszilgasson és ha szóltam hogy ez sok akkor szintén én voltam a rossz. Azzal jött hogy velem akarja leélni az életét pedig csak pár hete ismert. És ha a családommal vagy barátaimmal voltam kiakadt veszekedett velem, hogy miért nem rá fordítom ezt az időt.
Végül szakítottunk.. véleményeket kérnék, hogy most tényleg velem van a baj, hogy számomra ez elviselhetetlen? Mert több helyről ezt kaptam..
3: azért van egy határ aközött, amit a kérdező leírt, meg a szexkapcsolat között... Attól még, mert valakinek érzelmei vannak, nem muszáj folyamatosan egymás nyakán lógni vagy nyilvánosan is nyalni-falni a másikat. Nekem is volt egy ilyen exem, iszonyatosan idegesítő. Én szerettem őt, az intimitást vele, de négy fal között, az utcán, városban, emberek között nekem az a természetes és normális, ha egymás kezét fogjuk, esetenként egy-egy gyors ölelés vagy puszi, de minek megyünk emberek közé, ha közben folyamatosan egymás szájában matatunk? Márpedig ő ezt akarta. És még ő volt megsértődve, ha ebben nem voltam partner.
Egyébként kérdező, itt nincs szerintem senkivel sem baj, hanem egyszerűen csak nem illettetek össze a kérdésben. Vannak ilyen emberek, akik látványkapcsolatra (is) vágynak, nekik elemi szükséglet folyamatosan, mindenki előtt bizonygatni, hogy bizony ti együtt vagytok. És vannak, akiknek ez nem igénye. Olyat kell találni, aki hozzád hasonlóan vélekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!