Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért viselkedik így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve vagyunk/voltunk komolyabb kapcsolatban a párommal.

Nem könnyű eset bevallom, de úgy gondolom megtaláltam vele a közös nevezőt. Együtt élünk (vagyis már 2 napja nem).

Bevallása szerint szeret, fontos vagyok neki, nem tudná elképzelni az életét nélkülem.

De olykor ezeket csak üres szavaknak vélem. Én mindent megteszek a kapcsolatért, Ő meg szinte semmit, nem tud csiszolódni, alkalmazkodni a kapcsolathoz.

Szeretem, de meguntam hogy mindig csak én tűrjek vagy nézzek el dolgokat ami épp nem tetszik. Szép szóval beszéltem vele, hogy hogy is kéne hogy továbbra is működjön.Csak mikor már 25ödjére sem tesz úgy, az már sokkoló! Én annak a híve vagyok hogy ha probléma van, azt beszéljük meg, .. az utóbbi időben egyre sűrűbbek voltak a viták.

Illetve én szépen tálaltam, ő ingerült lett és vitába torkollott az egész.

És olyanokat mond, hogy azt már nem tűrhetem tovább, megsért, megbánt! Egyszerűen nem látja hogy hogy is viselkedik velem.

A fő probléma hogy volt egy dolog ami zavart, és elmondtam neki 100x hogy ezen változtasson. Nem történt változás. Sőőt még szinte azt kérte hogy nézzem/fogadjam el/nyeljem be! És ha szépen szóvá tettem, még neki állt feljebb, .. meg hogy én mindig vitatkozok vele (ami nem igaz, mert nyugodt természetű vagyok)... ő az aki vitát csinál belőle.

Az én véleményem szerint ha szeretek valakit hajlandó vagyok változtatni, másfelől azért is hogy ebből a későbbiekben ne legyen probléma, vagy hogy épp ne cseszegessenek érte.

Tehát nem veszi észre ha változtatna, akkor nem lennének ezek a viták! És ez irtó idegesítő!!!

Nos a lényeg a lényeg, egy nagyon csúnya telefonbeszélgetéssel lezártuk (ill. ő viselkedett irtó bunkón, a végén már meg sem akart hallgatni), .. és még úgy állította be hogy én vagyok a hibás (mikor sérelmeim nekem vannak, és ezt nem látja be)!

Ha nem működik, akkor mért nem lehet szépen elválni??

Azért is zavar, mert soha nem volt hogy így érjen véget.

34/n

2016. nov. 21. 10:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha irsz konkret problemat, akkor konnyebb megerteni a helyzetedet, mert igy csak azt latni, hogy o valtozzon, o valtoztasson, miattad, neked, erted, mikozben sorolod, hogy mennyire sertett vagy.
2016. nov. 21. 11:04
 2/8 A kérdező kommentje:
A nagy probléma: a majdnem mindennapos alkohol fogyasztás. hol kevesebb (ami nem is zavar) hol több (ami már igen, mert bunkósággal párosul)
2016. nov. 21. 11:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogyha ő nem akar változtatni valamin akkor sajnos nem is fog változni semmi, te bármit tehetsz ez így fog maradni :( Te bele fogsz fáradni abba, hogy mindig csak te teszel érte és el fogod hagyni ami érthető. Ha nem tesz érted semmit sem akkor valószínűleg nincs miért együtt maradnod vele
2016. nov. 21. 12:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy bunko alkoholistatol megis mit varsz? Sosem te, hanem a pia lesz az elso helyen. Majd ha a pia keri, hogy szokjon le rola, megteszi. Te viszont annyit nem ersz egy beteg fuggonek.
2016. nov. 21. 12:55
 5/8 A kérdező kommentje:

3-igen, ezt én is így látom, hogy bármit tehetek, ... semmi!! Báár az ő meglátása, hogy igen is próbált megfelelni, meg hogy ő bámit is tehet, mindig kitalálok vmi újat. Hogy már rosszul van a folyamatos megfeleléstől. És ha kérdezem hogy mivel támasztod ezt alá, ... nincs válasz!

És a vicc, hogy nincsenek is fergeteges elvárásaim, ... csak az alap amit minden nő elvár egy pasitól/kapcsolattól. De úgy nézem számára még ez is nehéz! Én lejjebb már nem tudok adni az elvárásomból.

És valóban, ha nem érek neki annyit, .. akkor nincs is miről beszélni és nem is volt értelme ennek a kapcsolatnak, csak az időmet rabolta!

Én voltam a dila, hogy még hittem abban hogy változhat a kapcsolatunk, de csak egyre rosszabb lett.

2016. nov. 21. 15:00
 6/8 A kérdező kommentje:

Még annyit mondtam neki, hogy ne hívjon és ne keressen 2 nap után. Mert hasonló esetben mindig ez volt, a nagy szakítás, aztán jött 2-3 nap múlva)

És erre a válasza, hogy nem fog soha többet, .. meg hogy nekem lesz a rosszabb! (még gúnyosan és ironikusan, ... undorító!!)

Remélem hogy tényleg nem fog keresni! De sajnos ez nem így lesz! Jönnek először a kedves üzenetek, ... majd ha arra nem hajlok, ... jönnek a bunkók és sértők, a gúnyosak! Nah ezt nem akarom!

2016. nov. 21. 15:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Az alkoholizálás nem rossz szokás, hanem betegség, ezért csak elvonókúrával lehet gyógyítani, ha a beteg is akarja. Te ehhez kevés vagy.
2016. nov. 21. 16:53
 8/8 A kérdező kommentje:

7- Ő is belátja hogy alkoholista, ... de ezzel én sosem szembesítettem, soha nem mondtam neki hogy te az vagy!

Mondtam neki hogy szeretem és itt vagyok mellette, segíteni akarok, .. meg ha nem megy saját akaratból kérjen orvosi segítséget. Mindezt olyan szépen meg lehetett vele beszélni, és Ő is így gondolja, tesz érte.

Tett is többször néhány napra.

De valóban én kevés vagyok! Ezt is mondtam hogy ne miattam, hanem magad miatt tedd meg!!

Úgy vélem eleget küzdöttem vele, a démonjaival, .. de elfáradtam. Ő nem fogja/nem tudja lerakni, .. én meg nem tudom ezt már tovább tolerálni, .. patt helyzet.

Azt is felvázoltam neki, mert volt szó gyerekvállalásról, ... hogy én ezt nem akarom a gyerekemnek, egy ilyen apát és ilyen körülményeket, .. meg hogy nagy hassal hol haza hol vissza költözzek.

Most sem fényes a kapcsolatunk, egy gyerek nem változtat meg (tisztelet a kivételnek)! Légyszives állj úgy a dolgokhoz, hogy ha a jövőben gyereket akarunk, akkor ne legyenek bennem kétségek!

Háát ez nagyon nem történt meg! És mit is akarjak így egy ilyen pasitól?!

2016. nov. 21. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!