Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így?
Figyelt kérdés
Exemmel szakítottunk két hónapja, de nemrég felkeresett. Nagyon jól elvoltunk, kb mint kapcsolatunk legelején, nem volt semmi ölelésen és puszin kívül, de nagyon jól éreztük magunkat. Egy hetet folyamatosan végigbeszéltünk, azt hittem újra akar valamit. Felhoztam neki, hogy újra találkozhatnánk többet, de azt mondta félne, ha összejönnénk. Ezek után teljesen megváltozott, rá nyomult minden csajra, eddig senkije nem volt, most állandóan csajozik...
Azért szakítottunk, mert sokat veszekedtünk.
22L
2016. okt. 14. 15:13
1/6 anonim válasza:
Mit nem értesz...? A vonzalom (nem, nem szerelem) megvan, de a kapcsolatotok nem működött, véget ért. Ő ezt reálisan látja, nem akar megint belecsúszni ugyanabba a hibába. Öhm... kb. ennyi.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor meg minel keres?
2016. okt. 14. 15:38
3/6 anonim válasza:
Mert azt hitte meg tud még bszni,de ugye nem sikerült,így kereshet mást!
4/6 A kérdező kommentje:
Nem, tudom, hogy nem azt akarta. Csók sem volt köztünk, de nem is próbálkozott.
2016. okt. 14. 15:54
5/6 anonim válasza:
Kérdező... senki nem fogja azt írni, amit szeretnél, miszerint olthatatlan, soha el nem múló, mély, igaz szerelmet érez irántad. Ha így lenne, nem szakított volna azért, mert sokat veszekedtetek. Ez nem így működik...
6/6 anonim válasza:
Reménykedett hogy hàtha érez valamit iràntad de ràjött hogy semmit sem !Ezért keresett sztem !Megakart bizonyosodni hogy lesz e valami még köztetek ha sztem cssak szexet akart volna akkor ràd nyomult volna màr az első talàlkozàsnàl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!