Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képesek lennétek szakítani a párotokkal 5 nappal a szalagavatója előtt?
A (ma már volt) barátom megtette velem, pedig könyörögtem neki, hogy várjon legalább 6 napot. Szerintetek is ez a gerinctelenségét jelképezi? Kibírtátok volna a bizonyos távkapcsolatban 6 nappal tovább vagy sem? Lett volna szívetek elhagyni azt a lányt, aki bármit megtenne értetek és az összes hülyeségeteket tűrte, sőt még mosollyal az arcán támogatott bennük? Köszönöm a válaszokat.
18/L

Bocs, de én sem értek egyet veled. Tudom, most a szalagavató nagy durr, meg a szüleid pénztárcája is jóval soványabb lett, de néhány évvel később nem is fogsz rá emlékezni.
Szerintem szemét dolog elvárni valakitől, hogy várjon, amíg a másiknak megfelelő. Van egy ismerősöm, aki emiatt egy 7 hónapos kapcsolatra ráhúzott még fél évet pont a szalagavató, érettségi, stb miatt (a csaj kb idegroncs volt, aki MINDENEN parázott, csoda hogy volt jó időpont). Végén már nagyon sajnáltam szegény pasit, hogy olyasvalakivel van, akivel nem akar lenni.
Lépj túl rajta, és kész.

A csajom apám temetése előtt dobott. Gerinctelen ? Én mondom, hogy nem az. A féreqrás az a gerinctelen.
30/f

Hát ha nagy hülyeséget csinálna simán képes lennék.
Nem értem mi a problémád! Mi az a szalagavató, hogy olyan nagy tragédia?
Én ott sem voltam az enyémen. :O

Igen. Én az előző párommal az után szakítottam, hogy meghalt a nagyanyja. Nézd, nem szándékos volt az időzítés, borzasztóan sajnáltam, de így alakult.
Utána jön a karácsony, utána a szülinap, meg névnap, meg évforduló, aztán megdöglik a macskája, esküvő van a családban, ha a megfelelő időre vársz, ki tudja meddig ragadsz ott. Szakítani általában nem könnyű, tök mindegy, milyen napon teszed, de ezt fölösleges tologatni.
Ha előre tudod, hogy jövő pénteken szakít veled, jobb kedvvel telik a heted? Kötve hiszem.

Érdekes, le lehet szólni de én is ilyen eseményekhez kötöm, hogy most nem lenne jó szakítani, mert szülinap névnap évforduló szalagavató valentin nap nőnap stb :D
Igenis nagy esemény a szalagavató! Én nem bírtam az osztályomat, a táncpartnerem béna volt, nagy feszkó volt itthon mert ideges voltam és idegesítettem mindenkit a nagy nap előtt, és mégis, aznap hiába keltem hányingerrel és remegve álltam ki a többiek elé úgy, hogy mosolyogni se tudtam és egyenesen se állni, annyira izgultam, mégis, IMÁDTAM. Nagyon jó kis nap volt. :)
Szerintem is várhatott volna. Én úgy csináltam volna, hogy várok két napot, hogy ne másnaposan kelljen szakítani. Bár az a baj, hogy a képek később érkeznek meg, azokon meg ott lesz :/
Ne aggódj jön majd jobb is akivel el se juttok a szakításig. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!