Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Képesek lennétek szakítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képesek lennétek szakítani a párotokkal 5 nappal a szalagavatója előtt?

Figyelt kérdés

A (ma már volt) barátom megtette velem, pedig könyörögtem neki, hogy várjon legalább 6 napot. Szerintetek is ez a gerinctelenségét jelképezi? Kibírtátok volna a bizonyos távkapcsolatban 6 nappal tovább vagy sem? Lett volna szívetek elhagyni azt a lányt, aki bármit megtenne értetek és az összes hülyeségeteket tűrte, sőt még mosollyal az arcán támogatott bennük? Köszönöm a válaszokat.

18/L

2016. nov. 19. 17:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%

Nyugodj meg barátom. Minden rendben lesz. Találsz majd egy kapcsolatra elég s hozzád méltó személyt.

Ha azt mondja, oké, 6 nap.., jobb lenne?

Ugyanúgy tudod, mi lesz.

Ha tudnám, 5 nap és szalagavató, fel se hozom. Ez így picit asshole.

20f

2016. nov. 19. 17:39
 12/27 Szergej55 ***** válasza:
Mert ha utána szakít veled, az sokkal jobb lett volna, mi?
2016. nov. 19. 17:42
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

Most így + egy szar emlékezetes eseményt tárazhat be a jövőre. Pont ez hiányzik, egy amúgy is rideg, kevés örömöt tartalmazó világban...

2016. nov. 19. 17:44
 14/27 A kérdező kommentje:

2-es: Pontosan ugyanazokat a szavakat használja, mint a volt barátom. Szerintem akkor is szemétség volt tőle.

7-es: Ez a srác nekem is az első barátom volt.

9-es: A szalagavató minden lány, illetve diák számára nagy esemény. Nem csak az piálásról és abból kifolyólag a részegségről szól.

Tudtam mennyire érzékenyen veszem a hasonló helyzeteket, szóval megtehette volna, hogy nem hozza fel. Az összes titkomat tudta, ezért voltunk a legjobb barátok és jöttünk össze. Elárultam neki, hogyan veszem az elutasítást és bármiféle rossz hírt, teljesen mindegy miről lenne szó, ő mindent tudott és annak ellenére megtette. Az eddigi legnagyobb csalódásom volt.

12-es: Nem lett volna jobb, de kussolhatott volna legalább máig, mert az éjjel volt az a NAGY nap.

2016. nov. 19. 17:45
 15/27 anonim ***** válasza:
Exem 9 évvel ezelőtt kiba$zott az érettségim napján...
2016. nov. 19. 17:49
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos ilyen a világ... Másokban bízni szigorúan tilos, bármilyen fájdalmas is. Nem lehet nyugodtan élni, nincs békesség, nincs harmónia, nincs semmi ami jó. Ez egy ilyen világ. Mondanám, hogy lesz még jobb, de nem lesz.

2016. nov. 19. 17:52
 17/27 anonim ***** válasza:
51%

Most őszintén... Ki kérte, h nyilj meg elotte ennyire es h minden rad jellemzot megossz vele mm-re pontosan. Es amúgyis, magad vallaltad, h kitartassz mellette gondolom nem kényszerített bele senki, h vele kell lenned.

Kérlek, kapd mar ossze magad es ne sajnáld magad ennyire. Nagyon gaz.

2016. nov. 19. 17:52
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

A szakítás mindennapos dolog, együtt kell vele élni.

A másik pedig, miért olyan nagy szám ez a szalagavató? Én nem szalagavatóztam, mert egyrészt baromira drága volt (elfért máshol is az a kb. 70 ezer HUF) másrészt nagyon nem érdekelt. Sokan mondták hogy meg fogom bánni. Megbántam? Egy cseppet sem.

20/F

2016. nov. 19. 18:01
 19/27 anonim ***** válasza:
45%

Az isten szerelmére, ha már a felnőtt párkapcsolatokba tetted ezt a tinipi.csa rinyálást, mert ti annyira nagyon felnőttek vagytok, akkor igyekezz úgy viselkedni!!!

TÁVKAPCSOLATBAN mi a búbánatos pi.csát kell ennyit nyávogni, meg szakítás után nagyjelenetet csinálni? Jajj, mit követett el ellened az a galád? Mikor ráírtál fb-on, csak fél óra múlva válaszolt?! Távkapcsolatban meg aztán rohadtul nehéz támogatni valakit, ír valami baromságot, aztán dobsz neki egy szmájlit!

Most meg itt hisztizel, hogy 5 nappal szalagavató előtt kidobott. Hát hova sza.rjak?!

Ha van egy kis szerencséd, annyi idő alatt el is felejted, eddig se voltatok együtt napi szinten, azt meg talán túléled, hogy átírod fb-on a kapcsolati státusznál, hogy "egyedülálló".

Könyörögni, meg alázni magad pedig teljesen felesleges. Ő döntött, te meg ha elfogadod, ha nem: nem vagytok mrá egy pár.

Karakán 18 éves csaj ezt úgy rendezi, hogy a szalagavatóra már új pasi kíséri, és jól érzi magát!

Fog még nagyobb csalódás is érni az életben, ideje, hogy hozzászokj!

2016. nov. 19. 18:04
 20/27 A kérdező kommentje:
19-es: Ez a kapcsolat nem csupán facebookos szarság volt, látogattam őt. Nem gondoltam volna, hogy ezen az oldalon ilyen rosszindulatú emberek vannak, de tévedtem. Oltottak már, le de te egy rohadtul érzéketlen ember vagy. Azért soroltam a kérdést a felnőtt párkapcsolatok kategóriába, mert mindketten elértük a felnőtt kort. Sok sikert kívánok a kapcsolataidhoz, Morci! :)
2016. nov. 19. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!