Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jó ötlet a szerenád adás lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet a szerenád adás lányok?

Figyelt kérdés
5 év után szakított velem a barátnőm. Ő 23 én 29. Sosem volt köztünk igazi vita, sose voltunk a szakítás közelében sem. Csendes sírós szakítás volt vita és harag nélkül. Azóta beszéltünk már párszor én próbálkoztam de zárt kapukat döngetek. Néha van 1-2 jel hogy még menthető a dolog. (például féltékenykedés részéről) nagyon romantikus alkat. Kérdésem az hogy szerenádot szeretnék adni neki és hogy jó ötlet-e? Illetve hogyan csináljam?

2016. nov. 19. 12:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megsérteni de ez lesz a vége, mint sok filmnél is, hogy ott nyomulsz aztán a csaj ablakán vidáman vigyorog ki a néger... Annyi különbséggel, hogy itthon csak a macho bunkó, rosszabb esetben "braziljaink" egyike.
2016. nov. 19. 12:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha szakitott veled, akkor ne zaklasd. Nalunk is igy volt. 3 ev utan csondben szakitottam, mert reszemrol csondben veget ert a dolog. Viszont, amikor meglattam az exemet egy halom meccsesbol kirakott szivecskevel meg rozsakkal a nappalim kozepen, akkor mar nem voltam ilyen csondes, mikozben kipateroltam a lakasbol. A nem az nem. A szakitas pedig szakitas, es nincs annal irritalobb es szanalmasabb viselkedes, amikor valaki ezt nem tudja megerteni, es tovabbra is mindenben a jeleket keresi, meg elragadtatja magat ilyen szerenad meg mecses szivecske szintekig.
2016. nov. 19. 12:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Köztudomású, hogy a nők könnyebben viselik ezt, főleg, hogy 90%-ban ők azok akik kidobják a másikat (általában egy másik "jobb" figura miatt)
2016. nov. 19. 12:17
 4/11 anonim ***** válasza:

Sosem értem, hogy szakítás után mit pedáloznak emberek. Akkor kellett volna teperni amikor még volt miért, utólag már felesleges.

De ha a helyèben lennêk akkor a kiöntenék az ablakon egy vödör jeges vizet. Mondjuk èn nem vagyok romantikus alkat...

2016. nov. 19. 12:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Még kapcsolatban is utáltam mindig az ilyen gejl nyálas dolgokat. A romantikus gesztus és a hányinger nem ugyanaz. Ez nagyon gáz. Neked is az lesz. Mert ha 5 év nem győzte meg arról, hogy veled legyen, akkor egy kis kornyikálás az ablak alatt ezen nem fog változtatni. Azért sírt mert neki is elment 5 éve. A megszokás nagy úr. De ez már nem szerelem. Ennek vége. Minél kevésbé csinálsz hülyét magadból, annál jobb.
2016. nov. 19. 12:34
 6/11 Tifáni.Lolita válasza:
Egy probát meg èr rontani már nem ronthatsz sok sikert :) ha mèg szeret akkor biztos nagyon boldogá teszed vele melyik nő nem örül a szerenádnak a virágoknak ès mèg sorolhatnám :)
2016. nov. 19. 12:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem keresek mindenben jelet. De pl van nálam egy az anyukája számára fontos dolog, amit nem enged hogy vissza vigyek neki, hanem ő akar érte jönni személyesen. Ezaltal gondolom talakozast kicsikarni. Ill. Feltekenykedik és egyik baratnojetol akivel jóban vagyok kerdezoskodik hogy mit tud rólam. Ezért gondolom hogy vanem meg esély...
2016. nov. 19. 14:49
 8/11 anonim ***** válasza:

"Azért sírt mert neki is elment 5 éve"

Azért faja, hogy utólag az ember simán csak egy "elment rád X év" csupán...

A materializmus ünnepi lakomát ül a világ felett aratott győzelmére...

2016. nov. 19. 14:58
 9/11 anonim ***** válasza:

#8 Nem csak ilyen negatívan lehet értelmezni az idézett kommentet.

Azért ennyi év alatt rengeteg jó élmény, közös dolog is volt. Ha nincs szerelem és nincs a helyén olyan szeretet vagy egyéb kapocs, ami összetartaná a kapcsolatot, akkor nincs értelme tovább együtt - de ettől függetlenül a szakító fél is ugyanúgy bánhatja és fájlalhatja, hogy nincs tovább. Erre írta a korábbi kommentelő, hogy a megszokás miatt fáj igazán.

2016. nov. 19. 16:48
 10/11 anonim ***** válasza:

De ha ez még így is van... Ez sem sokkal pozitívabb leírás. Nagyon rideg, hideg és materiális világot mutat be... Bár lehet ez az "igazság"... Hogy tényleg ilyen. Akkor csak azt nem értem, hogy képes bárki is megmaradni komolyabb szenvedélybetegségek nélkül?

2016. nov. 19. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!