Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet sexkapcsolatot úgy lezárni, hogy elérhetetlenné válok és nem reagálok semmire?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom a helyén kezelni az "érzelem nélküli" sexet közöttünk. Bár sokszor volt olyan érzésem, hogy ő is tudna többet érezni irántam, ha nem tiltakozna ellene annyira. De lényegében számára ez érzelemmentes. Próbáltuk már sokféleképp befejezni, szépen is, csúnyán is, de valahogy mindig visszataláltunk egymáshoz. Ezúttal végleg leakarom ezt zárni. Tippeket is elfogadok.2016. szept. 12. 21:59
1/4 anonim válasza:
Nem, nem jó ötlet.
Először bosszankodni fog, hogy nem válaszolsz, aztán talán azt hiszi, valami baj ért, aztán elkönyvel egy féregnek.
Ha tényleg ennyire nem tudod kezelni a dolgot, akkor legalább ez írd meg neki egy üzenetben és tedd hozzá, hogy ne keressen többet, mert innentől nem fogsz rá reagálni.
Ennyit mindenki megérdemel.
2/4 anonim válasza:
tökéletes módszer csak nem működik. én sokszor kirúgattam már magam és megadtam a másiknak, hogy engem hibáztathasson ezért. ennyi. ez jó módszer... úgy érzi hogy te voltál a szemét, neked meg jó az eredmény
3/4 anonim válasza:
Egyszerüen megmondod magadnak, hogy NEM!
4/4 anonim válasza:
Ez elég gyáva megoldásnak tűnik. Mondjuk az se sokkal jobb, ha megdugod, aztán mondod, hogy többet nem akarsz vele találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!