Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az gonoszság ha megnyugtat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gonoszság ha megnyugtat az hogy masnak a szakitás utáni nyomorárol olvasgatok?

Figyelt kérdés
Csalódtam a ferfiakban a kapcsolatokban az emberekben. Egy dolog van ami vigasztal az meg az h azt olvasom vagy hallgatom h masoknak is ugyan olyan elcseszettek a kapcsolatai. Ettol gonosz vagyok? Visszakapom az elettol azt h ezeket nezegetem? Voltatok mar ti is igy?
2016. nov. 18. 01:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%

Ha nem gonoszság, akkor mégis mi, hogy más fájdalmától érzi magát jobban? Egyértelműen az. És ettől a pillanatnyi "örömödön" kívül nem is leszel jobban.

25/F

2016. nov. 18. 10:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább önigazolás mint gonoszság szerintem. Nem feltétlenül az örömöt keressük más nyomorában (persze ilyen is van), az ember ilyenkor nyugtázza, hogy "lám lám nem csak én vagyok elcseszett és mások is a kiutat keresik, miért ne tenném én is". Önvédelmi mechanizmus szerintem. 30/f
2016. nov. 18. 10:26
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az. Végtelenül szánalmas, és szomorú. Ordít belőled a rosszindulat. Én szakítàs utàn mikor magam alatt voltam, inkàbb abból merítettem erőt, ha boldog pàrokat làttam. Reményt adott, arra gondoltam egyszer biztos nekem is megadatik egy hozzàm illő pasi. Mindig örültem ha boldog pàrokat làttam. Ez azóta is így van amióta én magam is megtalàltam a szerelmet.
2016. nov. 18. 11:38
 14/15 anonim ***** válasza:
70%

Ez nem gonoszság,hanem teljesen normális gyászreakció.

Egyszerűen keresed a "nem vagyok egyedül a gondjaimmal" érzést, és az, hogy mások hasonló problémáiról olvasol megnyugtat téged.

Ahogy az is természetes, hogy a boldog párok társaságamost nem vonz, hiszen velük jelenleg nem tudsz azonosulni,emellett mindig eszedbe juttatják, hogy te most mennyire más helyzetben vagy hozzájuk képest.

A legtöbb ember így működik, ne aggódj.

Aki meg azt írja, hogy emiatt gonosz vagy,még sosem élt át hasonlót, vagy egyszerű érzelmi analfabéta.

2016. nov. 18. 13:22
 15/15 anonim ***** válasza:

szerintem nem gonoszság, mert nem ártasz senkinek.

pl ha valakinek meghal valakije mondjuk autóbalesetben, akkor is azt mondják, hogy az jót tesz, ha olyanokkal beszél, akik szintén testek ezen. szóval szerintem ez ugyanilyen, csak te olvasod, nem beszélgetsz velük, és megnyugtat hogy nem vagy egyedül. nem hiszem, hogy konkrétan rosszat akar másoknak...

2016. nov. 18. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!