Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon bosszantó dolog történt.
Nos a következő a helyzet. Tegnap elmentünk partizni kb 10-en és ott volt egy új cserediák lány akivel beszélgettem. Semmi nem történt, annyi volt hogy elkértem a Facebookját. Volt ott egy másik csaj is, akit mindenki elkerül az osztályban.
Reggel mikor ébredek, furcsa üzeneteket kaptam a "cserediák barátjától" miszerint szálljak le a csajról, nagyon idegesítő volt a viselkedésem vele szembe és b@sszam meg magam. Kb ilyenek.
Hát ezt érdekesnek találtam, ráírtam a cserediák csajra, és kiderült hogy nincs is pasija. Kiderítettük hogy az a csaj csinálta az egészet akit mindenki elkerül. Létrehozott egy hamis profilt és úgy írta az üzeneteket. Rájöttünk, de nem adtam még a tudatára. Nagyon bosszant a dolog és szeretném szembesíteni. Oké, őszintén szólva jól arcon csapnám de tudom hogy egy lánnyal így nem bánunk, akármennyire is gonosz a csaj. Mit tegyek? Nem akarom annyiban hagyni. Egyetemi dolog. A cserediák, a gonosz csaj és én egy osztályban vagyunk. 22 / F
féltékeny? leszbikus? vagy csak irigy?
válaszoltál az üzenetekre?
szerintem csapdába kéne csalnotok...
22F
Szerintem meg egyáltalán ne foglalkozz vele.
Minek? Majd ha komolyabb galibát csinál, esetleg, de addig tenni kell rá szerintem.
amúgy szerinted megéri a rááldozott idő???
van a cserediák csaj akire hajtasz és ezt az időt ráfordíthatnád...te inkább olyanra akarod aki be akart kavarni és mindenki kerül...
inkább arra szánd az idődet aki megérdemli...
Szerintem ha rahagyod, es nem foglalkozol vele, akkor csak azt erosited meg a csajban, hogy barmikor meglephet egy ilyen huzast, mert senki nem fogja kerdore vonni - ergo kovetkezmeny nelkul kavarhat barkinel.
En eleallnek es megmondanam neki, hogy tudok a gusztustalan huzasarol.. nehogy azt higyje, szorakozhat veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!