Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is bánt már meg szakítást?
Figyelt kérdés
Lassan lesz egy éve hogy szakítottam exemmel, és eddig nem is, csak az elmúlt egy-két hónapban érzem úgy, hogy ezzel neki tettem jót és magammal toltam ki, azóta párkapcsolat téren egy rakás csőd vagyok, és rájöttem, hogy mindössze annyi volt a gond, hogy én naiv mód azt hittem, hogy az egy rossz kapcsolat volt.
Azóta voltak rossz kapcsolataim, és őszintén szólva lehet, hogy elhamarkodott döntés volt ez anno.
Hogy lehet ezen túllépni, hogy ne őröljön fel, és véletlenül se kezdjek el azon gondolkodni, hogy hogy szerezzem vissza (mert már azóta megváltozott negatív irányba)?
Sehogy nem fogsz túllépni. Idővel enyhül a fájdalom. Vannak, lesznek ilyen és ehhez hasonló lezáratlan dolgaid az életedben.
Mér hitted hogx rossz volt?
2016. nov. 14. 00:04
2/7 anonim válasza:
Olyan volt, hogy nagyon szerettük egymást de nem illettünk össze és emiatt szakítottam. Néha még találkoztunk amikor nagyon hiányoztunk egymásnak, gondolkoztunk is, hogy mi legyen, de a problémák megmaradtak így szükséges és helyés döntés volt sajnos a szakítás.
2016. nov. 17. 14:57
3/7 anonim válasza:
Szerintem beszélned kellene vele. Nem ugy, hogy az ujra kezdesrol, hanem általánosságban mi van vele, stb. Ismerek olyat a baráti társaságban, hogy a kapcsolat jo volt, jol egyutt tudtak működni, 'mindent meg tudtak beszelni stb, a lány okos volt, szep, normális, csak nem volt egy nagy háziasszony es a srác hozott egy hirtelen döntést, mert neki jobb kell. Aztán összejött egy lánnyal akinek se esze, se célja se semmi, ez is mar vagy 1,5 éve volt. Kb azóta is vissza menne az időben. Érteni meg senki nem érti a dolgot, igy kívülről eleg furcsa váltás volt ez :D Es itt felnott (30as) emberekről beszélünk. A lány egyébként itt is jobban járt mint az önmarcangoló srác. De hogy rólad beszéljünk, semmi értelme orlodni. Könnyebben lezarod, mintha folyton azon gondolkodnal mi lenne ha. Ha ennyi idő utan banod, akkor valószínűleg ő kell a lezarashoz/ujra kezdeshez.
2016. nov. 17. 20:46
4/7 anonim válasza:
Tényleg, miért hitted, hogy rossz volt a kapcsolat?
2016. nov. 19. 10:29
5/7 anonim válasza:
Hogy alakult azóta? Végülis megkerested, vagy sikerült túllépni rajta?
2016. dec. 8. 19:50
6/7 A kérdező kommentje:
Se előre se hátra nem haladtam.
Sajnos van hogy az álmaimba is benne van, de ahol lehet próbálok nem rá gondolni.
Egyébként azért hittem, hogy rosssz volt, mert túlságosan sokat akart velem lenni ahhoz képest mint ami nekem normálisnak számított volna.
2016. dec. 17. 19:24
7/7 anonim válasza:
Ez nagyon kevés indoknak egy szakításra. Nem gondolod, hogy beszélned kellene vele?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!