Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem túl a szakítást?
6 évet voltunk együtt az exemmel, aki az első szerelmem is volt. Mostanában sokat veszekedtünk, aztán most 2 napig nem is szóltunk egymáshoz. Ma megkérdeztem, hogy most mit akar, és azt mondta, hogy inkább menjünk szét.
Én nagyon szenvedek, mert még mindig szeretem, valahol bízok abban, hogy meggondolja magát, de mélyen tudom, hogy nem fogja... Tök lazán vette az egészet, egy könnyet elmorzsolt és ennyi... A legrosszabb, hogy most bombáznak a jó emlékek és úgy érzem megőrülök. A facebook is tele van közös képekkel meg mindennel, azt se tudom azzal mit kezdjek, ráadásul hamarosan lett volna az évfordulónk... Mit csináljak most?? Csak sírok és sírok, de nagyon rossz...
Ne remenykedj inkabb, azzal magad hitegeted..sokkal rosszabb lesz. Velem is szakitott a parom 5 ev utan. Nagyon vergodtem, remenykedtem hogy megjon az esze. De nem ugy lett. Nem is banom mar. Tobb honap eltelt es jol vagyok. Ismerkedem. Szerintem te is tedd ezt. Ha megakarja beszelni, ugyis keresni fog. Tapasztalatbol irom, ne akaszkodj ra. Adj neki idot, majd o keres ha ugy van. Fel a fejjel, lesz ez jobb is.😊
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!