Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éljem túl a szakítást?
Majdnem egy évig voltam a barátommal, de kb 4 napja szakítottunk. Pontosabban ő velem. Távkapcsolat és a vele járó problémák. Nagyon összevesztünk facebookon, és azóta nem is beszéltünk. Nem akarok szánalmas lenni és írogatni neki, hogy szeretem és hogy kezdjük újra. Sajnos beszélni sem tudok erről a barátaimmal mivel szerintem elképzelésük sincs, hogy mennyire szerettem.
Minden nap sírok, elalvás előtt rá gondolok és sírva alszom el..szóval nagyon nehéz nekem.. Ti hogy éltétek túl a szakításokat? Mivel foglaljam le magam?
Előre is köszi a válaszokat.
17/L
Ha tényleg ennyire fontos neked, ha ennyire kibuktál, akkor vegyél nagy levegőt és mondd el neki őszintén. Mit veszíthetsz vele? Értem hogy ő dobott, stb, de ha valaki fontos, akkor hegyeket is megmozgatok érte... és ez nem megalázó.
Ha végképp nem megy és tényleg vége, akkor: ne akard erőszakkal elfelejteni, nem fog menni. Hallgass zenét, menj kikapcsolódni barátokkal, billiárd, darts, beszélgetés, mozi, bármi. Nem kell rögtön egy új kapcsolatba beleugrani ( szerintem ), nem érdemes menekülni máshoz.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!