Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tud egy férfi egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tud egy férfi egyik napról a másikra túllépni egy nőn?

Figyelt kérdés
ha előtte odáig volt érte, de vége lett a rövid kapcsolatnak egyéb okok miatt. A férfi egyből túllép...akkor nem is volt odáig a nőért? Vagy csak azt mutatja hogy túllépett és ezért szakít meg minden kapcsolatot a nővel, nem vesz róla tudomást?
2016. nov. 11. 22:00
1 2
 11/16 anonim válasza:
Szerintem a kèrdèsedre saját magad adtad meg a választ..:)
2016. nov. 12. 00:24
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Szeretni? A férfiak nem tudnak szeretni. A nők puncijába szerelmesek és azt hiszik ez szerelem.
2016. nov. 12. 05:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Munka,pia,haverok.
2016. nov. 12. 07:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Velem "életem szerelme" mosolyogva közölte, hogy unalmas lettem, megváltozott a kiállásom és napok óta nem érzi nőnek magát mellettem. Első körben azt hittem viccel, majd mikor folytatta nagyon meglepődtem.

A szokásos kérdés ötlött fel a fejemben, valaki más van az életében, ezt persze tagadta, ő nem olyan nő, hogy lehetek ilyen érzéketlen, bunkó kretén, neki elvei vannak!

Elfogadtam a döntését, ha szeretsz valakit, akkor el tudod engedni.

2 nappal később megtudtam, hogy egy másik palival bútorozott össze, feleslegesnek éreztem, hogy bármiért törjem magam érte, nem kerestem, miért is tettem volna? A csávóról kiderült, hogy házas, több szeretőt is tart, eltelt 3 hét, már mással volt a hölgyike. Közös ismerős szülinapján kifakadt, hogy kerülöm, nem keresem, nem érdeklődök felőle, legalább mint barát szervezhetnénk közös programokat...

Vajon mi lett az eredmény, kinéztek a társaságból, érzéketlen szörnyként állítottak be olyanok is akiknek még a nevét sem tudtam!

34 napi különlét alatt 6 pasassal volt dolga és elvárta volna, hogy visszafogadjam, a sok barom akit régen barátnak neveztem érzéketlen gyökérnek titulált, aki csak kihasználta és soha nem szerette szegény csajt.

Évekig nem beszéltem egyikükkel sem ezek után, nem kerestek és megkeresésemre sem reagált senki, most meg kezdenek megtalálni különféle kérésekkel, szívességekkel kapcsolatban, hát köszönöm kihagyom!

2016. nov. 12. 10:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát ezt én sem értem igazából. Én is voltam ilyen helyzetben. Volt egy pasi,aki mindenáron megakart ismerni. Aztán egyik napról a másikra eldobott,mert nem beszéltem eleget,és a vicc ,hogy én vagyok a hibás mindenért ő kicsit sem. Csak simán kidobott,valószínűleg sosem érdekeltem igazán , ha ezt megtudta tenni,csak belém akart rúgni,mert őt megcsalták a nők...

Nem baj remélem duplán visszakapja ezt az élettől,és én is láthatom majd,csak ennyit kívánok!

2016. nov. 12. 12:02
 16/16 anonim ***** válasza:
12-esnél a pont!
2016. nov. 12. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!