Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tud egy férfi egyik napról a másikra túllépni egy nőn?
Én nagyon könnyen bele tudok szeretni egy nőbe, amolyan szerelmes típus vagyok, de ha csalódok benne, akkor ugyan olyan gyorsan ki is tudok szeretni belőle.
Pár napig a padlón vagyok, de utána fölállok és megyek tovább.
Lehet, hogy a sok csalódás edzett meg ennyire?
Hát szerintem ahogy egy nő is. Volt egy barátnőm, 1 évig azt hallgattam, hogy én vagyok a mindene, és örökké szeret meg stb stb. Aztán mikor megcsalt, mondtam, hogy vége. Érdekes módon 1 hónapon belül mással volt már. :D
De amúgy nem biztos, hogy túllépett. Elég hirtelen lett vége előző barátnőmmel, kb. annyit se mondtunk hogy vége..
Bár nagyon szerettem, de éreztem, hogy ő már nem annyira, így elengedtem, nem írtam már rá, mikor valami apróság miatt nem szólok hozzádosat játszott egy hétig. Könnyen lehet ezt túllépésnek tekinteni a másik oldalról is.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!