Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti mennyi idő után keresnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi idő után keresnétek fel az exet az ottfelejtett cuccokért?

Figyelt kérdés
2016. okt. 27. 14:31
1 2
 11/13 anonim válasza:
Barátomat amikor kidobták, az anyósa visszatartotta az ünneplő öltönyét azon a címen, hogy megtérüljön annak az élelmiszer mennyiségnek a költsége, amit a barátom elfogyasztott az együttlétük során!
2016. nov. 1. 06:39
 12/13 cidrimaci válasza:
#11 bocs de ezen jót nevettem. Én 4 hónapja léptem ki egy 7 éves kapcsolatból.( A szakítás oka az volt hogy besokalltam.) Kb 3 hete rám írt hogy van még ott egy pár cuccom, vigyem már el legyek kedves, bár nekem nem hiányoztak hogy őszinte legyek. Mi el tudtunk beszélgetni, kávézni is. Jobb hirtelen melegében elintézni a dolgokat, ugyanis az exem most abban a hitben van hogy még mindig szeretem, mert elmentem a cuccaimért. -.- Megkértem hogy ezentúl inkább adja le a barátainknál a cuccokat amik szerinte hozzám tartoznak. Vagy dobja ki. Amire szükségem van az már velem van az első pillanattól fogva.
2016. nov. 1. 21:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi két hónapja szakítottunk, de egy hónapja még vissza akart kapni, amikor látta, hogy ezért tenni is kéne, nyoma veszett.

Ezek után még én érzem magam kellemetlenül, de egy nagy értékű fényképezőgépem is nála van, ráadásul fotóznom kéne mostanság, úgyhogy lassan ideje felkeresnem őt.

23/L

2016. nov. 3. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!