Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti milyen indokkal keresnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen indokkal keresnétek meg a másikat ebben a helyzetben és milyen indokkal?

Figyelt kérdés
Szóval, arról van szó, hogy van egy srác, akit 6 éve láttam utoljára, akkor is már 2 éve szerelmes voltam belé, ami kölcsönös is volt, de végül én rontottam el a dolgokat. Mindegy. Azóta sem tudtam őt teljesen kiverni a fejemből, a mai napig bánom, amit akkor csináltam. Neki most több éves kapcsolata van. Persze, nyilvánvaló, hogy ha sosem találkoznék már vele, előbb-utóbb teljesen ki tudnám verni a fejemből, viszont borzasztóan kíváncsi vagyok arra, hogy mit váltanánk ki egymásból egy ilyen találkozás alkalmával. Szerintetek ráírhatnék mondjuk olyan ürüggyel, hogy azért szeretnék vele találkozni, mert fogadást kötöttem vkivel, és ha nem találkozunk elveszítem? Persze, tudom, hogy ez nem a legjobb. Segítenétek esetleg vmi életszerűbbet kitalálni?
2015. okt. 5. 15:06
 1/7 A kérdező kommentje:
Minden segítő választ felpontozok! :)
2015. okt. 5. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a fogadásos dolog hülyeség.

Inkább csak hívd el simán. Mondd neki, hogy eszedbe jutott, és kiváncsi vagy mi van vele, mivel rég nem találkoztatok. Ha mondja, h ő kapcsolatban van... nem szeretne találkozni, akk mond h nem gondoltál semmi komolyra, csak baráti találkozóra...

Valami ilyesmi sokkal életszerübb és őszintébb, mint amit te írtál.

2015. okt. 5. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:
A te ötletedből egyértelmű hogy kamu, csak irj rá azzal h "szia rég találkoztunk, nem lenne kedved találkozni?
2015. okt. 5. 15:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerintetek nem lenne egyértelmű, hogy azért szeretnék vele találkozni, mert még mindig fontos nekem? Ő már tuti nem is gondol rám, engem viszont megöl a kíváncsiság, hogy milyen hatást váltanánk ki egymásból...

2015. okt. 5. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Mivel azt írtad, h ő már nem gondol rád. Ha igazad van, akkor nem a te fejeddel fog gondolkodni. Így pedig nem gondol bele semmit szerintem.
2015. okt. 5. 15:48
 6/7 A kérdező kommentje:

Szóval akkor szerintetek ha szimplán ráírok, hogy mi újság vele, régen találkoztunk stb., nem fog semmi "rosszat" gondolni, ugye?

Ti egyébként hogy reagálnátok ebben a helyzetben a srác helyében?

2015. okt. 5. 15:53
 7/7 anonim ***** válasza:

A helyében én udvariasan "elküldenélek". Nem találkoznék olyan emberrel (pláne ennyi év után, minek?), akiről tudom, hogy szerelmes volt belém, mert szeretem és tisztelem a páromat, és felesleges "kavarás" lenne ez az egész találkozás.

A srác barátnője helyében te sem örülnél, ha valaki így előbukkanna a múltból (szerintem).

2015. okt. 5. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!