Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a véleményetek, mit lépjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, mit lépjek?

Figyelt kérdés
Találkoztam az exemmel. 2 éve már hogy szakítottunk, és ő kimenekült külföldre. Hirtelen megpillantottam a 4-6-os villamoson. Beszélgettünk. Hogy kivel mi történt. Mint régi barátok akik mindent tudni akarnának a másikról, de érzik, nem tisztük bármibe is beleütniük az orrukat. A végén kérdezte megvan-e még a régi telószámom, megvan, de neki azt feleltem, nincs meg. És ennyi, útjaink újra elváltak. De úgy érzem többet akarok belőle.
2016. okt. 25. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez a villamos már elment drága barátom
2016. okt. 25. 12:51
 2/8 A kérdező kommentje:
:( de fel akarok szállni
2016. okt. 25. 12:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Ennek már vége
2016. okt. 25. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Leráztad. Most már hiába akarsz bármit is.
2016. okt. 25. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Te már nem lépsz semmit. Volt egy nagy ziccered, ellőtted.
2016. okt. 25. 13:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Láttam a kisfilmet, jó volt. ;)
2016. okt. 25. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem hogy le lenne zárva. Még ha csak barátként is de szerette volna tudni a teló számod. Vagy is még érdekled. Keresd meg.
2016. okt. 25. 14:13
 8/8 anonim ***** válasza:
2016. okt. 25. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!