Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek tovább?
Az ex párommal 3 évig voltam együtt. Nem volt könnyű vele. Sokszor megbántott, a lelkembe tiport, de én mindig megbocsátottam! Mert szerettem és reménykedtem benne, hogy változni fog.....miattam. A rossz tulajdonságai mellett azért voltak jók is...nem hiába tartottam ki mellette. Egy nap elhatározta, hogy ő kimegy Angliába. Vagy velem vagy nélkülem. Én az itthoni helyzet miatt, de leginkább ő miatta mentem ki. Sajnos nem működött köztünk!! Amint kimondtam, hogy jövök haza, mindennek elhordott és kiabált velem.
Jól döntöttem, mert már nem vagyok feszült. Lett munkám is itthon. De lelkileg még nagyon nem vagyok jól! Szakításunk után két hónapra össze is jött egy csajjal. :( Ebből is látszik h nem voltam fontos neki!! Emiatt még jobban le vagyok törve! Nem tudom mit tegyek, hogy túl tegyem magamat ezen!
Konstatáld, hogy rosszul választottál. Tanulj belőle. Addig ne keress újabb kapcsolatot, míg ezt le nem zártad.
26/F
Nem értem miért kell a szakításokon azonnal túltennünk magunkat.
Idő amíg feldolgozza az ember, valahol azt is meg kell gyászolni, főleg akkor ha te tényleg rengeteget adtál bele abba a kapcsolatba.
Szerintem légy türelmes magaddal, ez az egész napról napra könnyebb lesz ha nem kapaszkodsz bele. Olyan mint az úszás időnként elfog kapni egy egy érzelmi vihar és össze fognak csapni a hullámok a buksid felett de mindig könnyebb lesz az ilyenek után víz felszínére úszni. És egy idő után megtanulsz ezzel élni, a helyére rakod hogy ez az egész volt, megtörtént szép is volt és nem is, neki ennyit és ennyit jelentettél neked meg ő annyit amennyit. Idő míg a múlt tényleg múlttá válik, figyelj arra hogy ne hasson annyira a jelenedre, de ne akard azonnal kiheverni, minden sebnek idő kell mire begyógyul a szíved sebeire ez ugyanúgy igaz.
szóval kitartást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!