Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lépjek tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek tovább?

Figyelt kérdés

A barátom és én 2 évig voltunk együtt. Nekem ő volt az első barátom, szerelmem, mindenem.

Külföldi diák volt, amikor megismerkedtünk. Végzett az egyetemen, és ugy döntöttünk, hogy összeköltözünk. Hónapokig próbálkozott állást találni, de semmi...

A szülei hazahívták Portugáliába, az édesanyja beteg lett, és folyamatos ápolásra szorul, anyagilag sem tudják már a fiukat segíteni.

Én még mindig egyetemista vagyok, és sajnos családi okok engem is idekötnek. Valamint Magyarországon szeretnék élni.

Szeretjük egymást, semmi problémánk nincs, de el kell válnunk.

Úgy érzem megbolondulok. Nem tudom abbahagyni a sírást, olyan érzésem van, hogy ezt nem fogom túlélni.

Hogy lehet túlélni egy olyan kapcsolat végét, ami amúgy tökéletes volt, házassággal tervben, és csak külső körülmények miatt nem lehetséges?

:"(((

L/23

2016. márc. 17. 21:06
 1/2 anonim válasza:

Sajnos ez nagyon nehéz kérdés. Ha valóban minden tökéletes volt, akkor nem érhet csak így véget. Esetleg ideiglenes megoldásnak a távkapcsolat az nem lehet működőképes?

Tulajdonképpen az a baj, hogy ha egyikőtök sem tud a másik országába menni, akkor halott ügy, de ha esetleg láttok erre bármilyen megoldást, akkor nem biztos, hogy rögtön el kéne válnotok egymástól.

Ne add fel a reményt, mert egy "tökéletes" kapcsolatból nem lehet ilyen egyszerűen kilépni. Szerintem próbáljatok valami megoldást találni, hátha valami még is lesz.

2016. márc. 17. 21:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha szeretitek egymás és semmi problémátok nincs, akkor miért KELL ELVÁLNOTOK?

Te magad mondod, hogy úgy érzed megbolondulsz. Nem tudod abbahagyni a sírást?

Mégis mi az, hogy külső körülmények miatt NEM LEHETSÉGES?

Törvénybe ütközik, hogy együtt maradjatok? Nem értem, Kedves Kérdező, mi az ami kényszerít, hogy ne legyetek együtt? Azért mert nem vagytok egymás mellett és nagyon ritkán találkoztok, az elegendő indok, hogy szakíts? Nem lehet, hogy ez csak a te fejedben van így, hogy szakítani kell? Egy belső szabály, valami kényszer, amit magadra erőltetsz, hogy márpedig így kell lennie. Mégis minden porcikád tiltakozik ellene, mert értelmetlen. De mégis inkább a belső kényszeredhez, álomvilágodhoz kötődsz (Mert ez a "szakítani kell, ha nem élünk egymás mellett" gondolat, ez csak az álomvilágodban létezik) jobban, mint a saját józan eszedhez és az érzéseidhez.

Írtad, hogy úgy érzed nem fogod túlélni. Túl fogod élni, csak éppen most nagyon rossz.

Megpróbálhatnád megbeszélni vele, hogy maradjatok együtt és majd találkoztok ahogy tudtok. Ha tényleg ekkora a szerelem, ezért megéri kibírni. Vagy nem?

2016. márc. 18. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!