Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek tovább?
2 éve lelépett, azaz megkért, cuccoljak haza 4 év után (miatta munkahely-, lakóhely és mindenféle váltás előtte, csupa lemondás, csak hogy együtt lehessünk). Fél évre rá rájöttem, hogy félrelépett, akkorra már a nő ott élt vele réges-rég.
Most nyáron elvette feleségül, most megtudtam, hogy útban a gyerek is... az ő élete csodásan alakult, az enyém romokban azóta. Egyszerűen nem tudok ezen az egészen továbblépni, nekem csak az jut, hogy nem bízom senkiben, ráadásul így, közel a 40-hez (38 leszek) csak a "selejt" pasik mindenütt... nekem sem gyerekem sem semmim, rettenetesen kétségbe vagyok esve... van valaki hasonló cipőben? Mit tegyek??? :(
Én is hasonló helyzetben vagyok, bár én még kapcsolatban, de szakítani akarok.Nem ő a másik felem,egyáltalán nem illünk össze.
Veled egyidős vagyok,nekem sincs még gyerekem.
Nem is tudom hogyan tovább, csak azt érzem ez így most nem jó.
Ha beszélgetni akarsz írj nyugodtan.
Köszönöm a kedves szavakat!!!
A gyerekkérdés nálam most övön aluli dolog... jöhet új, lehetnek boldogok, én végignéztem a face-en az esküvőjüket is... (nyilván az ember ennyire hülye, hogy kínozza magát). Viszont az, hogy boldogan várják azt a gyereket, akit most nekem kellene... azt nehezen emésztem még. Nyilván el fog múlni egyszer, de 2 éve minden napra jut valami, ami mélységesen elnyom, szembesít vele, hogy eltelt 750 nap a szakításunk óta és Ő meg az a nő vitt MINDENT...
Nos, én valamivel fiatalabb vagyok nálad, de velem is volt már olyan, hogy a pasim lelépett egy más nőért, nekik is nemrég született gyerekük. Amikor otthagyott miatta, nagyon fájt, de megpróbáltam feldolgozni. Nem gondoltam többet rá és újra ismerkedni kezdtem. Idővel összejöttem mással és már egyáltalán nem érdekel az exem.
Megértem, hogy most nagyon el vagy keresedve, de szerintem nem érdemes ennyire görcsölni ezen, nem lesz jobb tőle. A legfontosabb az lenne, hogy lépj túl rajta, engedd el a múltat. Tanultál belőle, már nem tudod visszafordítani. Ne kínozd magad azzal, hogy összehasonlítod a te helyzeted az övével. Közhelyesen hangzik, de az a férfi nem érdemelt meg téged. Ahogy előttem is mondták, nem is érdekelte őt, hogy te mit érezhetsz, ha csak úgy elhagyott. Egy ilyen férfi miatt igazán nem érdemes keseregni. Az meg, hogy zajlik az ő élete már nem tartozik rád, ne foglalkozz vele.
Koncentrálj inkább magadra, fogj bele valami teljesen új dologba, gondolkozz pozitívan, tudom, hogy nehéz, de muszáj megtenned, mert a rossz gondolatok csak felemésztenek. Semmire se görcsölj rá, se a partner találásra, se a gyerekvállalásra, mert akkor mindenkit csak el fogsz üldözni magad körül, mert a férfiak is látni fogják rajtad, hogy el vagy keseredve.
Próbáld a boldogságot magadban megtalálni, fejleszd kicsit az önbizalmad, és akkor majd biztosan találsz valaki olyat, akivel családot alapíthatsz. :) Ne siettess semmit. :) Ha nagyon nincs erőd magadtól talpra állni, akkor keress fel egy pszichológust, vagy hasonló szakembert, sokat tudnak segíteni. :) A lényeg, hogy ne ragadj bele a rosszba és az önsajnálatba!
Sok erőt és kitartást kívánok neked! :) 25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!