Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogyan lépjek tovább viszonzatlan szerelmen. Valami világmegváltó ötlet?
Közhelyes, de létezik. Sőt van olyan társ is aki megbecsül, szeret, akinek te vagy a legfontosabb. Két dolgot mesélnék neked, talán segít. 16 évesen azt hittem szerelmes vagyok, vak voltam, megcsalt, kihasznált. Szakítás után megtaláltam a párom, akivel 28 éve együtt vagyunk.Ma már tudom, hogy egyetlen percet sem érdemelt meg, amit vele töltöttem.
Aztán mikor a lányom volt 16-17 éves, és láttam, hogy hasonló helyzetbe készül, elhajtottam a fiút, amit jól tettem, mert az idő engem igazolt, tisztességtelen ember lett belőle. Ma hálas a lányom, mert megtalálta Ő is a párját, és érdemes volt kivárni,persze akkor másképp látta.
Egy utolsó tanács! Ha van olyan barátod/barátnőd, akiben maximálisan megbízol, mert rászolgált, nos ő átsegíthet ezen.De ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel.
Nem fog sikerülni Kérdező, ebben biztos lehetsz. Hogy a magam példáját említsem, több mint 10 éve megtetszett egy lány nagyon. Még középiskolában. Majdnem lett is valami,de amekkora hülye idióta barom vagyok, mégsem lett. Képtelen vagyok elfelejteni őt azóta is, és mondom, ennek már 10+ éve...
Lehet próbálkozni olyasmikkel mint pl. a Tyrian 2000, ez akár hosszú távon is beválhat, de teljesen akkor sem fog sikerülni továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!