Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek tovább?
Figyelt kérdés
4 évig voltam valakivel. két és fél év eltelt azóta. hetente 1-2 alkalommal álmodok vele,és nagyon rossz így. mindent próbáltam már,hogy túltegyem magam ezen,de nem sikerült sehogy. már az is megfordult a fejemben,hogy jobb lenne ha vége lenne mindennek,mert csak gyötrődök így.van más is ilyen pokoli helyzetben?2016. júl. 10. 10:31
1/11 anonim válasza:
Ha próbálod elfelejteni attól csak rosszabb lesz, ez olyan mint az elalvás, ha koncentrálsz arra hogy márpedig te elalszol, soha nem fogsz elaludni. Érted? Beszélgess sokat másokkal, stb. add ki magadból a bánatod, beszélj róla, hallgass zenét, sportolj valamit
2/11 anonim válasza:
keress jó társaságot😊 keress magadnak egy férfit,menni fog az. én 2 évig voltam így egy pasival,de semmi nem volt közöttünk,mert nem lehetett. mára már enyém a legjobb férfi a világon😁 hidd el,hogy fog menni. ha esetleg van barátnőd,akiben megbízol,akkor mondd el neki,hogy mi bánt. de ha nincs ilyen akkor én is nagyon szívesen meghallgatlak! 😊😊 fel a fejjel és erősen. 15/N
3/11 anonim válasza:
15N :DDDD Ezen most jot nevettem! :D
4/11 anonim válasza:
egészségedre😃 szerintem mindenki volt annyi,de te meg ha ezen röhögsz akkor van még mit fejlődni.
5/11 anonim válasza:
Drágám én 19 évesen Fiúnak gondolom magam :D, 15 évesen inkább annak örülj hogy nem kell még nőnek lenned :D
6/11 anonim válasza:
most tényleg ez miatt akarsz belémkötni? 😃 mert azt írtam hogy "N" és nem pedig "L"-t. ennyire ne legyél felszínes,de tényleg...
7/11 anonim válasza:
szerintem 15 l jót írt pedig. attól, mert nincs mögötte sok tapasztalat, megfogadhatod a tanácsát.
csak a figyelemelterelés segíthet, és a legkönnyebb, ha jó fejekkel ismerkedsz.
a tépelődés is szokássá válik, úgyhogy időbe kerül, míg megváltozik a gondolataid iránya.
n 30+
8/11 anonim válasza:
Nem, csak csodálom ezt az életfelfogást. Kezdjük ott hogy 15 évesen neked már 2 éves kapcsolatod volt egy "pasival." Na most hacsak nem az a "pasi" pedofil volt, neked nem pasid volt hanem fiúd, nincs vele semmi baj, 16 évesen én is 2 éves kapcsolaton voltam túl. És hogy tiéd a legjobb férfi a világon vagy mit írtál :D én inkább ezen égtem ki. Ne akarj túl gyorsan felnőni, ne dobálózz olyan szavakkal amiknek valószínűleg nem vagy tisztában a jelentésével. Ismétlem, pénzkereső 19 éves "felnőttként" fiúnak tartom magam, mert nincs családom, nincs még gyerekem, nem kell gondoskodnom senkiről, a kocsim fenntartásán kívül semmi problémám nincs. Tudom hogy rosszul esik ezt olvasni, de hidd el ha évek múlva visszanézed majd ezt nevetni fogsz rajta és beismered hogy igazam volt. Ismétlem, nem kiosztani szeretnélek, nem beléd kötni akartam.
9/11 anonim válasza:
szövegértés nem ment a suliban,ugye?! olvasd vissza. semilyen kapcsolatom NEM VOLT VELE! így érted?😃 pedig te belémkötöttél ilyen sz@rsággal,hogy nő vagy lány. ugyanúgy nő egy lány is,és egy fiú ugyanúgy férfi is,nem attól lesz valaki férfi,hogy családja lesz😆 ennyire ne legyél bölcs😂mert nem vagy az. az meg hogy enyém a világ legjobb pasija,szimpla jó érzésből írtam😃 mindenki így gondolja a saját pasijáról,akkor van gond ha nem. nem dobálozól szavakkal,de ha ilyenen leragadsz akkor rohadtul tényleg csak egy 19 éves fiú vagy...
10/11 anonim válasza:
látom nem érted mit mondok, ez esetben felesleges is vitába szállnom veled. Egyszer majd megérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!