Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a párom folyton elkéri a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom folyton elkéri a telefonom hogy elolvassa az üzeneteim. Ez elég ok a szakításra?

Figyelt kérdés
2016. okt. 23. 21:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elég.
2016. okt. 23. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok is. Mégis mi a fene dolga van az ÉN üzeneteimmel?! Oda se adnám, ha közli h ő bizony el akarja olvasni az beszélgetéseimet. És nem azért, mert rejtegetnivalóm van, hanem mert ez egyszerűen az én magánügyem, ő pedig nem az apám, hogy ellenőrizgessen..
2016. okt. 24. 00:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Amennyiben beszéltél már vele erről, és számára az ellenőrzés nélkülözhetetlen, akkor mindenképp.
2016. okt. 24. 11:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Bármikor beleolvashat az üzeneteimbe ha akar, nincs titkolnivalóm előtte. Mivel ezt ő is tudja, így nem is féltékenykedik. Viszont én már jártam úgy, hogy az exem sorra kitörölte az üzeneteit, lejelszavazott mindent és kb semmihez se volt "hozzáférésem", utólag ki is derült, hogy bizony vaj van a füle mögött, úgyhogy én azóta nem hiszek ebben a "nekem is kell magánszféra" dumában...
2016. okt. 24. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!