Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Gáz közös emléked vinni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz közös emléked vinni szakításra, hogy ne felejtsen el?

Figyelt kérdés

Visszaszeretném szerezni és fogalmam sincs hogy, viszon én nem adtam személyes ajándékot és ezt sajnálom. 2évet voltunk együtt. A cuccaimért megyek, könyörögni nem szeretnék, remélem 1-2hét múlva meggondolja magát.

Vélemény?

21f köszi

2016. márc. 30. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
igen az! ne alázd meg magad.
2016. márc. 30. 22:07
 2/6 A kérdező kommentje:
De miért gáz? Akkor mit csináljak hogy hiányozzak neki? Levél? Virág...?
2016. márc. 30. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon nagyon gáz!

Legyen méltóságod, ember.

Kulturáltan köszönj, kérdezd meg jól van-e, vedd a cuccaidat, irány haza és még az utcán töröld a számát.

Ennél nem létezik jobb megoldás, hidd el.

2016. márc. 30. 22:23
 4/6 A kérdező kommentje:
De én visszaakarom szerezni, nem kitörölni a számát...
2016. márc. 30. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
De ne tedd. Ha idáig jutottatok annak oka van. Nem illetek össze vagy tudimisén. Mindenesetre olyan nincs hogy valaki újra összejött az exével és boldogan élt amíg meg nem halt, pont. Azzal ha megpróbálod csak ártasz neki nagyon sokat (meg magadnak is), ne tedd. Lépj rajta túl. Nehéz lesz de menni fog.
2016. márc. 30. 23:55
 6/6 anonim ***** válasza:
"Akkor mit csináljak hogy hiányozzak neki?" - nem hiányzol neki, ezért szakít veled. PONT.
2016. ápr. 1. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!