Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez lenne a "visszavágó" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne a "visszavágó" a szakításra? Vagy csak simán érzéketlen lett a volt barátom?

Figyelt kérdés
14 éves voltam, amikor összejöttem vele. Ő 16. Tavaly szakítottunk, de idén januárban még "kavartunk". Most vagyok 18, ő 20. Osztálytársak vagyunk, végzősök. Azért idősebb, mert egyszer megbukott másik gimiben. De ez mindegy is. Szóval végülis januárban mentünk szét véglegesen, ő nagyon megszenvedte a szakításunkat, jobban, mint én. Én szakítottam vele, mert nem voltam már szerelmes. Nem bírtam tovább. Fenruárban lett barátnője. Szakítottak. Most nyáron megint lett barátnője, akivel már járt egyszer, csak megcsalta velem még a "kavarási" időszakban tavaly. Hülye voltam, nem kellett volna belemennem. De már mindegy. Most pedig annyira érzéketlen, tegnap menzán elkezd arról beszélni (3-an ültünk 1 asztalnál: ő, én meg egy barátnőm), hogy hogy a gazdaságosabb, ha gumit használnak, vagy ha fogamzásgátlót szed a barátnője. Simán előttem. Matekon meg 1 padsorral mellettem ül, de egy osztálytársammal azt beszélték, hogy melyik póz meg melyik gumi a legjobb. Már mondtam neki, hogy azt én hallom, meg mások is, ne matekon beszéljék már meg. Erre elkezdett röhögni. Meg állandóan a szexről beszél. Mondtam, hogy tartsa magában, ez a dolog csak rá és a barátnőjére tartozik (ezt bárkinek megmondanám). Ő meg röhögött és mondta, hogy jaj, akkor meg se szólal. Tudom, hogy már nincs közöm hozzá, és nincs beleszólásom. De hogy szinte tőlem (is) kérdezte, hogy a tabletta mivel jobb meg minden...azért szerintem a volt barátnőt is tisztelni kéne. És mikor mondom ezt neki, csak kiröhög. Miért csinálja ezt? Tényleg nem érzi vagy tudatosan fel akar vágni, hogy neki van barátnője és szexel, nekem meg nincs? Jogos a felháborodásom?
2015. nov. 10. 16:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nevetseges es szanalmads, amit ez a srac muvel.. Nyilvan direkt csinalja, hogy teged cs-sztessen, de ez rola allit ki szegenysegi bizonyitvanyt. Orulj neki, hogy megszabadultal egy ilyen tirpaktol!! Hosszu tavon te jarsz jol.

A legjobb, amit tehetsz, hogy nem mutatod jelet annak, hogy ez zavar. Direkt azt elvezi, ha ezzel bant, ha nem latja rajtad azt, hogy erdekel a dolog, akkor egy ido utan rajon, hogy semmi ertelme pavaskodnia (nem mellesleg igencsak zavarni fogja, hogy miert nem erdekel teged). Szoval fel a fejjel, ne mutasd, hogy zavar, koncentralj magadra, hamarosan ugyis elballagtok es nem kell tobbet latnod a szanalmas pofikajat.

2015. nov. 10. 18:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :D
2015. nov. 10. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!