Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom folyton elkéri a telefonom hogy elolvassa az üzeneteim. Ez elég ok a szakításra?
Figyelt kérdés
2016. okt. 23. 21:17
2/14 anonim válasza:
Én már nem gondolkoznék a szakításon. Már a következő párjelöltet keresném. A bizalom a kapcsolat alapja, ha az hiányzik akkor az a kapcsolat halott.
3/14 anonim válasza:
kicsit sok is. ökör lúzer p.cs az ilyen
4/14 anonim válasza:
Dehogy a bizalom a kapcsolat alapja. A naiv bízik, az okos kételkedik. De jó lenne már, ha gondolkodnátok is és nem üres sablonokat ismételgetnétek.
5/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi a célja vele. Általában jópofák az üzeneteim, mindenki szívesen olvasgatja őket. :)
6/14 anonim válasza:
nekem az lenne, ez egy terror kezdete
7/14 anonim válasza:
Igen egy idő után ha nem szűnik meg akkor elég ok arra.
8/14 anonim válasza:
Ez azt mutatja, hogy kb. semennyire sem bízik bennem, így viszont semmi értelme egy kapcsolatnak, mert ez idővel úgyis csak rosszabb lesz. Szóval a válaszom igen.
9/14 anonim válasza:
Nem... ez nem...
az viszont igen, hogy a párod olyan hülyének néz, hogy ha meg akarnád csalni, akkor nem lennél képes eltüntetni a nyomokat magad után annyira, hogy ne tudjon a telefonodból semmi infót kinyerni erről...
10/14 anonim válasza:
Hát csak azért mert elkéri, hogy megnézhesse nem szakítanék, viszont én nem adnám neki oda és a kérdésedből feltételezhető, hogy ez az opció neki nem igen tetszik, szóval ha nem bírna leakadni a témáról akkor mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!