Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy valakinek jót tesz a szakítás?
Létezik, persze. Főleg akkor, ha rossz kapcsolatból szabadul ki, és akkor látszik egy nőn, ha kivirul.
Az öltözködésébe pedig lehet, hogy eddig az exe szólt bele, most azt hord, amit akar.
Ha egy nő jól érzi magát, az a külsején természetesen látszik.
Más tészta, mennyire gáz a pasira nézve, ha a nő szakítás után virul ki, és nem mellette. ;)
lányok általában tudatosan változtatnak külsőt egy szakítás után. már csak azért is, hogy mutassák az exnek, hogy "most nézzed ba.meg, milyen nőt vesztettél."
Én eddig 2 szakításon voltam túl, és mindkettőször megvolt ez a jelenség. Mondjuk engem hidegen hagyott, mert nem a külsejük miatt szakítottam velük, hanem mert rosszindulatú, kicsinyes, sárkányos hülyepitsák voltak, akiknek semmi sem jó.
Nekem is jot tett :-)
Mas mellett sikerult fiatalodnom es kivirulnom ahogy a visszajelzesekbol is egyertelmu lett :-)
Igen. Én is jobban odafigyeltem magamra, amikor egy nagyon nyomasztó kapcsolatot lezártam. Több volt a szabadidőm is, így elkezdtem többet sminkelni, és odafigyeltem hogy ízlésesen öltözködjek.
De hogyha valaki kiegyensúlyozott életet él (pl ebben az esetben már nem egy olyan ember mellett van aki lehúzza) akkor az látszik a megjelenésén, tartásán, kisugárzásán is. Hogy nyitottan áll az emberekhez, mert nincs párja és szabad stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!