Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Létezik olyan hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy valakinek jót tesz a szakítás?

Figyelt kérdés
Nem lelkileg hanem külsőleg. Egyszerűen megváltozott a külseje (de nem festett hajat se semmit), kisugárzása, kinézete (érettebb lett), öltözködése..olyan igazi csinos nő lett. előtte inkább slampos volt de igyekezett öltözködni.
2016. okt. 20. 18:23
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk alatt nem vonzott annyira mint most.
2016. okt. 20. 18:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Létezik, persze. Főleg akkor, ha rossz kapcsolatból szabadul ki, és akkor látszik egy nőn, ha kivirul.

Az öltözködésébe pedig lehet, hogy eddig az exe szólt bele, most azt hord, amit akar.

Ha egy nő jól érzi magát, az a külsején természetesen látszik.

Más tészta, mennyire gáz a pasira nézve, ha a nő szakítás után virul ki, és nem mellette. ;)

2016. okt. 20. 18:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogyne létezne. Többféle tartalom állhat mögötte, kezdve az evidens "visszatértem a húspiacra"-tól, a "megtaláltam önmagam, most békéban vagyok magammal és a világgal"-on át egészen a "végre kiszabadultam egy lehúzó, rossz kapcsolatból"-ig...
2016. okt. 20. 18:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ahogy az első is írja, ez leginkább akkor történik, amikor megszabadul egy rossz, mérgező kapcsolattól, amiben nem volt boldog és amiben nem tudott önmaga lenni, ahol aláásta a partnere az önbizalmát. Ilyenkor szakítás után egy hatamas teher esik le a válláról és ilyenkor szokott kivirulni.
2016. okt. 20. 18:31
 5/11 anonim ***** válasza:
44%

lányok általában tudatosan változtatnak külsőt egy szakítás után. már csak azért is, hogy mutassák az exnek, hogy "most nézzed ba.meg, milyen nőt vesztettél."

Én eddig 2 szakításon voltam túl, és mindkettőször megvolt ez a jelenség. Mondjuk engem hidegen hagyott, mert nem a külsejük miatt szakítottam velük, hanem mert rosszindulatú, kicsinyes, sárkányos hülyepitsák voltak, akiknek semmi sem jó.

2016. okt. 20. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
5-ös nem mindenki az exe miatt teszi. Ha szakításra kerülne a sor én felé se néznék többet. Amikor én stílus váltottam, mindig az motivált, hogy most "új életet kezdek" és vagy le vágattam a hajam vagy befestettem, felfrissítettem a ruhatáramat. Engem a megújulás töltött fel, és nem csak szakításkor hanem amikor egy nehéz életperiódus után tettem mindezt.
2016. okt. 20. 19:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen. Én akkor lettem ilyen, mikor végre kirugtam az alkoholista budos aljas exemet, és (több mint egy év múlva) osszejottem a mostani párommal. Mellette kivirultam. Én is jobban éreztem/érzem magam belül, viszont amit leirsz, azt a visszajelzesekbol tudom magamról, nők is, férfiak is ezt mondták. (40/N)
2016. okt. 20. 19:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem is jot tett :-)

Mas mellett sikerult fiatalodnom es kivirulnom ahogy a visszajelzesekbol is egyertelmu lett :-)

2016. okt. 20. 20:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen. Én is jobban odafigyeltem magamra, amikor egy nagyon nyomasztó kapcsolatot lezártam. Több volt a szabadidőm is, így elkezdtem többet sminkelni, és odafigyeltem hogy ízlésesen öltözködjek.

De hogyha valaki kiegyensúlyozott életet él (pl ebben az esetben már nem egy olyan ember mellett van aki lehúzza) akkor az látszik a megjelenésén, tartásán, kisugárzásán is. Hogy nyitottan áll az emberekhez, mert nincs párja és szabad stb...

2016. okt. 20. 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, létezik :) sokkal több időm jutott játszani a Tyrian-nal :$
2016. okt. 21. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!