Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van még remény szakítás után?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még remény szakítás után? Valakinek van tapasztalata ez ügyben? Tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég szakítottunk a párommal, de egyszerűen képtelen vagyok elképzelni az életem nélküle. Jelenleg tisztában vagyok vele, hogy nem lehetséges, de később se?... Ő tényleg különleges ember az életemben. Nem tudom mit tehetnék. Bővebben elmesélem privátban, ha érdekel valakit.

2015. dec. 2. 19:00
 1/3 Kenzo Tenma ***** válasza:
Hát szerintem felesleges reménykedni. Inkább próbálj meg továbblépni, mert azzal csak magadnak ártassz, ha a múltba kapaszkodsz.
2015. dec. 2. 19:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Próbálom kicsit összeszedni magam, de... egyszerűen nem tudom feladni...
2015. dec. 2. 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha el akarod mesélni leírhatod, szívesen válaszolok, ha annyira nem, akkor annyit tudnék hozzáfűzni, hogy nem kizárt, hogy két ember később összejöjjön, ha nem rossz passzban váltak el egymástól.
2015. dec. 2. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!