Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sérti az önbizalmát, hogy én szakítottam vele? Mi lehet vele?
Találkozgattam egy pasival. Jó volt minden, jól éreztünk magunkat a randik sorén. Majd fülembe jutott, hogy van barátnője. Nem akartam elhinni, így kicsit kutakodtam utána és kiderült, hogy van barátnője. Elszomorodtam. Megbeszéltem vele egy találkozót. Még a "randi" elején nem akartam elmondani, hogy tudok róla, majd a vége fele felhoztam neki.
Na itt elmondtam neki, hogy tudok a barátnőjéről és hogy engem ne nézzen hülyének. Én jól éreztem magam vele, de így nem mehet tovább.
Mire Ő elkezdett védekezni, hogy a barátnőjével nincs minden rendben és hogy zavarja, hogy így utánanéztem a dolgoknak. Meg hogy a kapcsolatuk milyen bonyolult és hogy a mi kapcsolatunkon is gondolkozott merthogy vannak olyan dolgaim, ami nekik nem tetszenek. (pl ez a kis nyomozás) és hogy még átgondolja ezeket a dolgokat.
Én ismét azzal jöttem, hogy jó volt szép volt és kész. Nekem nagyon fontos az őszinteség és én azt hittem mindent meg tudunk beszélni.
A nyugodt férfiból, hirtelen hisztis és dühös férfi lett. Gondolom én nem készült fel erre a témára. Soha nem láttam így. Biztos nagyon kellemetlenül érezte magát.
Búcsúzóul megemlítettem neki, hogy szerintem ezek után nem fogunk beszélni, mire ő azt válaszolta, hogy majd beszélünk.
Nem is értem. Amikor én lezártam ezt a kapcsolatot ott a helyszínen miről akarna még beszélni?
Egy magas pozícióban lévő férfiről van szó. Lehet Ő akart előbb 'szakítani' vagy még átgondolja, hogy akar-e velem foglalkozni? Szerintetek mit akarhat még? Nem hiszem, hogy otthagyja a barátnőjét. Bár nem biztos, hogy minden olyan happy köztünk (csak pár közös képüket láttam). De én inkább kimaradok a kettőjük kapcsolatából. Szerintetek mi zajlott le a férfiban? Mire számíthatok? Egy újabb talira magyarázkodásokkal?
(Bocsi a hosszú sztoriért)
Szerinted? Hazudozásra és magyarázkodásokra.
"szerintem ezek után nem fogunk beszélni,"
Ez kb. úgy hangzott, mintha te is mentegetőznél, és te szeretné vele beszélni, de megérted, ha ő nem akar. Nekem így jött volna le.
Miért nem azt mondtad, hogy "Ezek után nem fogunk beszélni, ne keress."
Semmi határozottság nincs benned, ha még most a jövőt fontolgatod. Nem csodálkoznék, ha szépen telebeszélné a fejed, megfektetne majd lelépne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!