Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom túl tenni magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom túl tenni magam rajta. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Múlt héten pénteken szakitottam a barátnömmel, és szombat óta nem telt el úgy nap hogy ne részegedtem volna le. Azaz ma már ötödik napja van egy húzamba hogy részeg vagyok.

Mikor megláttam a barátnömet,egy gyermekkori barátommal együtt hát eléggé sziven ütött a dolog. Teljesen kikészültem,szombat óta megállás nélkül iszok,ez nem azt jelenti hogy nem alszok,csak amint kinyilnak a szemeim irány a kocsma.

Ez melett folyton szomorú szerelmes számokat hallgatok. Azt gondolom hogy lenne esélyem rendesebb nöknél is,de egyre sem tudok ránézni sem,annak ellenére hogy tudom mekkora rib anc. De még mindig szeretem.

Egyszerüen nem tudom túl tenni magam azon hogy vége.. Már az öngyilkosság is megfordult a fejembe. Pszichólogushoz vagy másképp mondva dilidokihoz nem szivesen mennék..

2016. okt. 12. 18:43
 1/7 anonim válasza:
49%
Ahhoz képest hogy talajrészeg vagy, elég helyesen írsz.
2016. okt. 12. 18:44
 2/7 A kérdező kommentje:

És? Szerinted ha valaki be van atom állat módjára rúgva az már azt jelenti hogy nem irhat helyesen ?

Ugy gondolom hogy már több mint 20 éve magyar vagyok,szóval ez idő alatt azért megismerhettem a Magyar helyes irást.

Annyi hogy részegen ingerülékenyebb vagyok,és egymás után halmozom a hülyeséget.

De mit ne mondjak,nem sokat ért a válaszod. Már bocs

2016. okt. 12. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem dolgozol, hogy ennyi dőd van kocsmázni?

Valahol megértelek. De akkor is! Ne az alkoholizmusba fordulj, az egy.ideig egyhelyben toporgást okoz, utána.meg csak hátrafelé visz az életben.

Menjbdolgozni. Válalj plusz munkát. Csinálj meg otthon mindent, azt is ami ráér. Ne legyen időd agyalni. És kerüld el a csajt!

2016. okt. 12. 18:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezzel a problemakezelesi kompetenciaval es metodussal azert meg erosen gondolkozz el a "lenne eselyem rendesebb noknel" reszen.
2016. okt. 12. 18:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Van még munkahelyem. Minden hétfötöl-péntekig dolgozok. 3 müszakban,8 óra.

Csak hát azért na még is ku*va nehéz ugy kerülni valakit,hogy a heti 7 napbol 5 öt, azt bámulom. Mert a kolléga nöm.

Na de hétfőn már nem mentem be,van 3 igazolatlan napom, ugy hogy ha a továbbiakban sem tudom megindokolni a hiányzásom vagy igazolni..akkor elöbb utobb kirugnak.

Amit annyira nem is fogok bánni.

2016. okt. 12. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy làny miatt ne add fel az àllàsod am meg sirànkozss meg piàlàs helyett inkàbb àllj rajta bosszút !Csàbisd el aztàn meg szépen lassan leépited majd dobod !Utàna meg minden nap a képébe mosolyogsz és büszkén ha persze ő csinàlt vmi rosszat!Az ilyen nőkön így kell bosszút àllni!
2016. okt. 16. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Minden nap büszkén sétàlsz el előtte !Az ilyen nőkön igy lehet bosszut àllni!
2016. okt. 16. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!