Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom túl tenni magam a terhességi parán?
Figyelt kérdés
betegesen félek tőle miután elvesztettem utána 10 percig azon rágodtam ,hogy mivan ha valamit rosszul csináltunk és becsúszik ...gumival védekeztünk,nem lyukadt ki ,ez többször is ellenőriztük (mondjuk bent ment el o.o) ,de félek a családban mindenki fiatalon esett teherbe és volt 1 vagy több abortuszuk és nagyon félek hogy hasonló sorsom lenne ....és most megnéztem hogy pont ovulációm is volt mikor elvesztettem és most újra parázok annak ellenére hogy tudom hogy nem lehet de ááá ezt le lehet küzdeni ?xDD2016. júl. 30. 20:45
1/5 anonim válasza:
ne stresszelj már annyit:) tudom könnyű mondani:D de ha ezen agyalsz rá görcsölsz majd nagyon
2/5 anonim válasza:
Vegyél egy tesztet. Es ga még biztosra akartok menni akkor óvszer + fogamzásgátló
3/5 anonim válasza:
Biztos le lehet küzdeni, de ne aggódj én 24 vagyok és én is rendszeresen aggódom. Egyszerűen mindig ezen kattogok, pedig nem szexelek rendszeresen. Figyeld a naptárat és magad, hogy mikor ovulalsz. Esetleg ne elvezzen beléd óvszerrel sem, akkor tényleg még kisebb az esély. Plusz ha tudsz szedj gyógyszert/Nuvaringet használj! :) Igazából tényleg nincs mit tenni, vagy nem szexelsz vagy nagyon figylesz!
4/5 anonim válasza:
Hány éves vagy, hogy ennyire parázol?
5/5 A kérdező kommentje:
18 xD de lehet jobban félek mint a 16 évesek
2016. aug. 1. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!