Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 nap utan, ha csinalok tesztet, es pozitiv lesz akkor mit kell tenni? 16
Akkor abortusz.
De mindjárt jönnek az ellenzők,akik most ellenzik,de 9 hónap múlva nem fognak este felkelni a picihez,meg helyetted felnevelni sem.
gyokééér. ha nem élvezett beléd nem lehet gyereked..
16 évesen ha már ilyen buta vagy legalább biologiát tanultál volna dugás helyett..
14 nap a MINIMUM, amit kell várni, de nem 100 %, hogy akkor már ki is mutatja
nekem pl.: csak a 20. napon sikerült pozitívat tesztelnem
Mindig megdöbbenek az ilyen kérdéseken. Az ilyen lányoknak nincsenek szülei?
16 éves lánynak lehet kb. 35-40 éves anyukája, ami mai világban még fiatalnak számít, még modern és csajos a legtöbb ilyen anya. A rákért nem lehet felvilágosítani a kölyköt? Nekem 12 éves lánykám van, és már elpofáztam neki 100 ezerszer, hogy ha úgy lesz, nem fogom letépni az arcát, inkább mondja meg, ha barátja van, íratunk gyógyszert, vagy veszek akár óvszert is, (megakadályozni úgysem tudom majd egy 15-16 évesnek, hogy ne éljen nemi életet, ha ő úgyis akarja, max. nem fogok róla tudni), csak ne kelljen 40 évesen nagymamának lennem, és nevelnek a még gyerekem gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!