Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom túl tenni magam a féltékenységen?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nem is tudom hogy kezdjem, 18 éves vagyok, fiú és biszexuális. A legjobb fiú barátommal aki heteró nagyon jó kapcsolatot ápolunk, de egy ideje úgy érzem többet érzek iránta mint egy jó barátság. Nemrég elmeséltem neki hogy nem vagyok olyan mint az átlagos fiú, hogy nem csak a lányok iránt érdeklődök hanem a fiúk iránt is egyaránt amit nagyon kellemesen fogadott, még engem is meglepett. Ő most egy lánnyal van alakuló viszonyban és én féltékeny vagyok amit tudom hogy nem kellene, ezt mondtam neki is, a válasza általában az rá hogy mindig mellettem lesz de ezt verjem ki a fejemből mert ő a lányokat szereti. Nos erre szeretnék választ kérni tőletek, hogyan tudnám ezt leküzdeni mert nem szeretném elveszíteni ezt a barátságot.2015. okt. 6. 16:26
1/1 anonim válasza:
Ne traktáld vele.
Beszélj vele erről mint baráttal ha gondolod, de ne traktáld, ne telepedj rá.
De bátran kérd a segítségét, hogy mi lenne az a megoldás ami neked megkönnyítheti a dolgot, hogy ezen túllépj, és neki sem lesz fura, hogy hirtelen hanyagolod kerülöd, akármi.
Értelmesen kell megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!