Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez a gyerekes viselkedés akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.R. kérdése:

Ez a gyerekes viselkedés akár mehetne a Tini kapcsolatok közé is, mi értelme van ennek?

Figyelt kérdés

3 hónapja mentünk szét a barátnőmmel többnyire az ő ráhatása miatt kellett nekem kimondanom a végét. Előttem volt egy nagy szerelme (az első) aki tönkre vágta az életét, drogozott, alkoholista, nem foglalkozott vele, stb.

Mellettem arany élete volt, mint nő abszolút a figyelmességem élvezte, vacsi, virág, nyaralás, stb.

1 hónapja visszament ehhez az exéhez így szinte világossá is vált, hogy emiatt mehettünk szét.

Érdekes módon a napokban levette rólam a facebook tiltást, és gyerekes módon a képeimet kezdte úgynevezett "LÁJKOLNI" és a messenger beszélgetésünk chat színét változtatni :DDDDDDDDDDDDD

Nőktől kérdezném, hogy ennek MI A JÓ VÉRVÖRÖS, ISTEN F***SZA ÉRTELME VAN? Szétröhögjük magunkat a haverjaimmal ezeken de csak arra jutottunk, hogy valamit jelezni próbál.

Verzióink:

A: A tengeren megfeneklett a hajója de a billentyűzet nem működik ezért így jelez.

B: A Kisüsti diszkóban egy pali farka a szájába szorult ezért nem látja a billentyűzetet a faroktól

C: Gulyásleves

Válaszotokat előre is köszönöm, főleg a Hölgyekét akik észjárása megoldást adhat.

23/F 21/L

2016. okt. 12. 14:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szerintem élvezte a pénzt, figyelmességet. A másik meg lehet az ágyban volt erősebb. Vagy csak szerette és tudjuk a szerelem vak. És most pénz szűkében van, kihűlőben a szerelem, előszed tartaléknak. De nem akar rád írni, mert akkor összedől a világ. Így várja, hogy te írj rá :) :)
2016. okt. 13. 16:18
 22/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, vagy:

[CSAJNEVE].exe :D

2016. okt. 13. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!